Cecilia - Bridezilla to be

Bröllopspresenter

Jag och Simon talade i helgen om det här med presenter vs bidrag till bröllopsresan. Vi har nog ändå kommit fram till att vi kommer att önska oss bidrag till en resa. Det kommer även att finnas en liten presentlista för de som hellre vill ge en present. Men vi sa det att alla pengar som vi jobbar in går i princip bara till husrenoveringen. Så om vi ska lyckas komma iväg någonstans så får det nog bli såhär. Prylar och saker är ju inte det vi behöver mer av egentligen här i livet. Och det som också är bra med det är att man får bidra med vilken summa man vill utefter vad man känner, budget osv.

 

Status hemmafront

Hemma håller jag fortfarande på att packa upp i min ateljé och det börjar ändå kunna närma sig någon for av slut. Byggandet har nu stått stilla sen vi flyttade in i sovrummet men till helgen ska Simon och hans far gjuta en klack till innerväggen i salongen. Jag ska däremot iväg och förlusta mig på en kulturhelg med våran medeltidsförening, ja vi är med i en medeltidsreenactmentförening.

Selma är flitig som alltid med uppackandet.

Ordning och reda skall det vara bland tygerna.

 

Imorse var det minusgrader så här får ni en bild på Selma från våran morgonpromenad.

Imorse var det minusgrader och frost. Älskar verkligen den typen av väder, mer frost, mer snö (lär ju inte komma eftersom vi bor i skåne..), mer sol, mer hund.

 

Sömnadsmässigt så har jag inte gjort något mer på Sandras klänning sen helgen hon var här. Istället har jag gjort färdigt mönstret på en herrock som jag ska sy åt en vän, har bara mellanläggsmönsterdelarna kvar att ta ut ^^. Älskar för övrigt att jobba med ylle som rocken ska vara i, med ett crêpe de chin sidenfoder.

Annars förra veckan syden jag en fluga åt en vän, hon är handväverska kika in på hennes hemsida här, med ett jätte vackert ylletyg hon vävt som ska ge bort i julklapp <3.

SparaSpara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp