Snygga bröllopslokaler

Valet av bröllopslokal är nog så viktigt. Att välja rätt lokal handlar om att välja vilken känsla ni vill förmedla på ert bröllop. Att hitta rätt bröllopslokal är därför något som man bör lägga ner lite tid på. För att göra det lite enklare för er har Wedding Stories listat sina snyggaste, favorit bröllopslokaler.

Wedding Stories listar de snyggaste bröllopslokalerna

Hoppas ni gillar dem lika mycket som vi! OBS denna lista kommer fyllas på allteftersom så glöm inte titta in snart igen.

Fredshögs bröllopslada – Skåne

Superfin och perfekt lantlig lada för en oförglömlig bröllopsfest. Låt inte hemsidan lura er. Ladan är superfin men det kommer inte riktigt till sin rätt på hemsidan.

Fredshögs bröllopslada

Rosenhill – Ekerö, Stockholm

Äppelmusteri med en loge som påminner om Villa Villerkulla. Behöver man säga något mer än att här gäller det att vara ut i tid för att få en av de åtråvärda helgerna för bröllop. Minst 1,5 år i förväg bör ni vara ute.

Rosenhill

Rosenhill

Rosenhanska Magasinet – Bettna, Nyköping

Bildgooglar ni magasin och bröllop är sannolikheten för att ni ska få upp en bild av Rosenhanska Magasinet väldigt stor. Som ni förstår säger en bild mer än tusen ord så skynda boka om ni vill att ert bröllop ska äga rum här..

Rosenhanska Magasinet

Underbara Rosenhanska. Foto Matilda Söderström.

 

Bröllop Rosenhanska Magasinet

Lasätter gård – Nyköping

Har ni alltid drömt om att gifta er i en lada och vill ha ett Pinterest tjusigt bröllop är Lasätter gård och deras lada något för er. Ett 80-tal gäster ryms och ni hyr lokalen helt rå så när som på stolar och rektangulära bord. Ni kan med andra ord sätta exakt den prägel ni själva vill på denna lada som är vad en tom duk skulle varit för Picasso. Stort plus att ni här dessutom tillåts ta med er egna mat och dryck.

Rosenhanska Magasinet

Rosenhanska Magasinet

Bröllop Carlshälls Gård

Carlshällsgård – Stockholm

Fantastisk lokal mitt i centrala Stockholm på Långholmen. Carlshällsgård är en sådan lokal man inte tror kan finns i stan men där har man fel. Ligger otroligt fint på Långholmen med vatten runt om vilket möjliggör entré till festen för såväl brudpar som gäster med båt om man så önskar. Superlokal men här finns inga möjligheter att fixa med vare sig mat eller dryck själva utan ni hänvisas till de färdiga paket som finns.  Ytterligare ett minus är att de har en herrgård ca 50 meter ifrån denna lokal (de hör ihop och har samma ägare) där de om ni har otur har en till bröllopsfest samtidigt som eran. Tycker ni inte detta känns som ett problem och ni inte är rädda för att eventuellt stöta in i andra bröllopsgäster än era egna har ni en fantastiskt fin bröllopslokal på Carlshällsgård.  Ett bröllopet här gissar vi kan bli helt magiskt.

Almare Stäket  – Kungsängen, Stockholm

Almare Stäket är ett charmigt gammalt spannmålsmagasin i inte mindre än tre våningar där ni kan ha den perfekta bröllopsfesten för upp till 140 gäster. Middagen har ni högst upp i magasinet alternativt på mellanplanet. Längst ner finns både bar och dansgolv. Enda minuset vi kan komma på är de branta trapporna som inte är helt förenliga med högaklackar och en lång brudklänning. Välj själva att hyra magasinet som enbart lokal alternativt med en helhetslösning där både mat och dryck ingår.

Bröllop Almarestäket, Stockholm

Skridskopaviljongen på Hotell Skeppsholmen – Stockholm

Skridskopaviljongen är precis som namnet antyder en gammal skridskopaviljong. Byggnaden uppfördes 1882 av Oscar II för Kungliga Skridskoklubben och Kungliga Svenska Segelsällskapet – som ett litet slott vid vattenbrynet på Kastellholmen. Under 1800-talet samlades hovet och deras vänner i paviljongen över en kopp varm choklad då man åkte skridskor på viken under vintrarna. Vill ni ha ett litet och intimt bröllop i en fantastisk miljö är Skridskopaviljongen det rätta för er. 40 personer ryms sittande för en bröllopsmiddag.

Torna Gård – Varberg

Är en fantastiskt vacker 1800-tals gård där bröllopsfesten går av stapeln i det gamla svinstallet och vigseln med fördel i den drömmigaste av lummiga trädgårdar. Inte heller Tornas hemsida är så mycket att hurra för men kolla bara dessa fantastisk bilder som Kristin Lagerqvist tagit. Vill gifta om mig omedelbums!

Foto Kristin Lagerqvist

Foto Kristin Lagerqvist

Magasinet, Katrinetorp – Malmö

På Magasinet i Katrinetorp utanför Malmö finner ni en dold pärla till bröllopslokal. Ett fantastiskt gammalt sädesmagasin vars andra våning är en festlokal med stort F. Vill ni ha något annorlunda är det Magasinet ni ska boka. I denna fantastiska bröllopslokal kan ni ställa till med kalas för upp till 115 gäster. Hemsidan som är i regi av Malmö stad har en del att jobba på men låt er inte avskräckas.  Boka in ett möte och upplev denna lokal live istället innan ni gör er en uppfattning.

Bogesunds slott – Vaxholm

Har ni alltid drömt om ett slottsbröllop men vill ha något utöver det vanliga är Bogesunds slott något för er. Detta 1600-tals slott kan som ett av få slott skryta med att ha bevarade tapeter från både 16, 17 och 1800-talet. Slottet har också en nyreonverad vinterträdgård där ni kan ha en bröllopsmiddag för 65 personer. Det som också gör detta slott speciellt förutom att de tackat nej till att husera inspelningen till en av Madonnas musikvideos är att det har ett alldeles eget kapell där ni kan ha en vigsel med 50 gäster! Om ni väljer Bogesunds slott och någon av deras bröllopslokaler får ni ett bröllop olikt alla.

Upp