Om Wedding Stories

Weddingstories.se är till både för alla som ska gifta sig, som ska gå på bröllop, eller likt vi bara tycker att bröllop är helt fantastiskt. Målsättningen är att du här ska kunna hitta svar på allt du söker och information du inte visste att du behövde.

Historien bakom Wedding Stories

Den 5/9-2013 under en weekend i Barcelona friade min man till mig.

Jag förstod knappt vad som hände då min numera man gick ner på knä och höll upp en liten ask innehållandes den vackraste av ringar, samtidigt som han ställde den stora frågan. Själv fattade jag ingenting utan frågade vad han höll på med “Friar du?” utbrast jag, som om det inte var uppenbart..

När chocken väl lagt sig och jag svarat ja dök nästa tanke upp. Vi ska gifta oss, hålla i ett bröllop, men var börjar man!?

Varken jag eller min fästman hade varit på något bröllop på bra många år. Det hela kändes som ett STORT projekt samtidigt som vi visste att vi ville fira våra dag. Jag har inte heller varit någon person som drömt om bröllop eller ens sett giftermål som något jag måste göra. Nu när jag fått frågan ställd till mig av den person jag vill leva mitt liv med var det dock ingen tvekan. Ett bröllop skulle det bli.

Vad jag snabbt fick erfara var att den information kring bröllopsplanering jag försökte tillgodogöra mig var dålig. Jag fick också leta på många olika ställen då ingen sida hade komplett information. Med en bakgrund som journalist verksam inom tv-branschen började tanken på Weddingstories.se att växa. I takt med att vi själva försökte hitta all information om hur man gör när man ska planera ett bröllop blev det allt tydligare. Den 5:e september 2015 ägde vårt bröllop rum och Weddingstories.se är numera resultatet.

På Weddingstories.se vill vi ha en dialog med våra läsare och vi kommer fortsätta utveckla och uppdatera sidan såsom ni läsare vill ha den. Tveka inte att höra av dig med dina frågor till hej@weddingstories.se eller besök vår Facebooksida.

Glöm inte heller följa oss på Instagram under weddingstories.se

Hoppas ni gillar Weddingstories.se lika mycket som jag <3

Upp