Chokladdoppade jordgubbar
Chokladdoppade jordgubbar
Lyxigare och tjusigare tilltugg som är minst lika gott som det ser ut. Chokladdoppade jordgubbar är ett perfekt snacks att bjuda era gäster på tillsammans med ett glas bubbel.
Ingredienser
- Mörk- eller vit choklad
- Jordgubbar
Extra tillbehör
- Kokosflingor, nötkross, strössel
- Karamellfärg
- Bladguld
Smält chokladen över ett vattenbad och doppa jordgubbarna hel- eller halvvägs beroende på vad ni tycker är snyggast. Lägg sedan jordgubbarna på ett bakplåtspapper där de får stelna. För extra tjusiga jordgubbar kan jordgubbarna innan de stelnar rullas i valfri dekoration såsom nötkross, kokosflingor eller strössel. Har ni ett färgtema på bröllop och vill att era jordgubbar ska kännas extra lyxiga prova droppa i lite karamellfärg i den smälta chokladen. Jordgubbarna håller sig ca 2 dygn i kylen.