Popcorn med parmesan och tryffelsalt

Popcorn med parmesan och tryffelsalt

Ingredienser

  • Popcorn enligt önskad mängd, obs osaltade!
  • Tryffelsalt
  • Parmesanost
  • Frivilligt – för extra krydda dra ett varv med pepparkvarnen över popcornen

Poppa valfri mängd popcorn på spisen och finriv under tiden parmesan. Det går åt ca 25 g ost/kastrull popcorn. Då popcornen poppat färdigt är det dags att salta med ditt tryffelsalt. Här är det viktigt att du inte saltar för mycket på en gång. Det är bättre att ha på extra vanligt salt om ni är nöjda med tryffelsmaken men tycker att de inte är tillräckligt salta ändå. Strössla över den finrivna osten och rör runt. Nu kan ni smak aav ytterligare med vanligt salt om ni önskar samt dra ett var med pepparkvarnen över era popcorn. Serveras helst medan popcornen är varma. OBS dessa popcorn är tyvärr inget som kan sparas på under flera dagar utan dessa bör helst serveras a la minute.

Upp