Bröllopspresenter

Att hitta den perfekta bröllopspresenten kan vara lättare sagt än gjort. Vi har därför hört oss för med våra bröllopspar om de bästa sakerna de fått i  bröllopspresent.

Vad är väl mer passande till sommarbröllopet än denna vas vid namn Äng. Och kanske väljer det nygifta paret att sätta just det som finns kvar av bröllopsblommorna här. 

Är de ni ska uppvakta intresserade av matlagning!? Då kanske denna svensktillverkade kockkniv från Morakniv kan vara något! Med sitt 22 cm långa blad av svensk rostfritt stål blir det den eprfekta hjälpredan i köket. Love in Bloom – Till paret som bor i innerstan eller bara uppskattar design rekommenderar vi denna vas av italienska varumärket Siletti. För vad symboliserar kärleken starkare än just ett hjärta!? Finns i både vitt och guld. 

En pastamaskin för att göra egen pasta. passar utmärkt som bröllopspresent till foodisarna och allmänt matintresserade bröllopspar. Denna från Marcato i modell Atlas finns även i svart och rött. 

Gloria i mässing från svenska Klong har blivit en riktig klassiker som uppskattas av de flesta så även det nygifta paret. Vacker både på bordet eller i fönstret. 

Fler knivar. Många av de vi frågat hade önskat att de fått riktigt bra knivar i bröllopspresent. Med ett knivset från Global kan det inte gå fel. Vem uppskattar inte en riktigt vass kniv och detta är kanske inget man unnar sig i vanliga fall. Gå ihop ett gäng och ge bort detta knivskarpa set till era vänner. Finns även i set om fem knivar.Ett kärlekspar i form av detta fågelpar ”Love Birds” signerade Kaj Boysen är en fin påminnelse om kärleken. Finns även i svart. Varför inte satsa på ett par riktiga schyssta vinglas. Dessa från Riedel skulle göra de flesta vinälskande bröllopspar glada. Varför inte i kombination med en trevlig flaska att öppna på den första bröllopsdagen.

Kärlekens ÅÄÖ är en ordbok av Jan Stenmark där han ger oss sin definition och tolkning av kärlek som ett spektrum av känslor och attityder som präglas av ömhet, tillgivenhet och samhörighet. En fin bröllopspresent. 

Dricker ert blivande bröllopspar kaffe? Saknar de en vettig bryggare? Har ni svarat ja och sen nej på dessa två frågor kan det faktiskt inte gå fel med en Moccamaster. Förutom det uppenbara att denna bryggare är riktigt snygg vågar vi lova att den brygger bland det godaste kaffet på marknaden. 

Sist men inte minst vill vi rekommendera Stumpastaken formgiven av Jonas Torstensson. Stumpastaken är både dekorativ och praktisk då du äntligen kan göra av med dina ljusstumpar på ett vettigt sätt. Kombinera med värmeljus, korta ljus, små ljus eller hela ljus. Det bästa med denna är förutom att du inte behöver slänga stumparna att den inte kan ta eld då ljusen brinner ner. Finns i fler färger och storlekar. Den perfekta bröllopspresenten? 

Upp