Olika sätt att fria på

Du har bestämt dig för att ställa den stora frågan men kanske behöver du lite inspiration till hur du får till det där romantiska frieriet du och din partner drömt om!? Vi listar våra mest romantiska sätt att fria på.

 

Romantisk middag
Att fria under en romantisk middag är kanske det mest klassiska och det vi främst förknippar med ett frieri. En intim middag mellan dig och din partner är kanske därför det bästa sättet. Hemma eller på restaurang är frågan, men vi tycker helt det beror på vilken typ av person din partner är. Vill hen ha uppmärksamheten hen kommer få av att du friar under en middag på restaurang eller vill ni hålla det för er själva hemma. Så länge du har en flaska bubbel och en ring lovar vi att det blir stor succé. Väljer du att fria på restaurang är det trevligt att involvera personalen, de brukar vara väldigt hjälpsamma och tycka det är roligt.

Picknick
Varför inte ta med din partner på en romantisk picknick. Köp med allt gott som hen gillar och ställ den stora frågan omgivna av vågornas brus eller fågelkvitter.

Hos en juvelerare
Detta är något av en dröm. Ta med din blivande till en juvelerare och ställ frågan där och låt hen välja sin drömring, om budget tillåter vill säga..

Under weekendresan
Som av en händelse har du bokat en weekendresa. Ni tar kanske tåget ner till Köpenhamn och på hotellrummet du bokat råkar personalen ha förberett med en flaska bubbel som står och väntar på er efter en dag på stan..

Staycation
Att boka in en natt på ett hotell i den stad man bor i kallas Staycation. Ett perfekt litet avbrott från vardagen där ni får chans att rå om varandra. Om inte hotell kanske ni kan boka en härlig Airbnb som är något utöver det extra och där tar du så att säga tillfället i akt.

På julafton
Slå in en ring maskerad till en julklapp och fria när hen öppnat paketet.

På Nyårsafton
I samma sekund som klockorna slår och fyrverkerierna börjar skjutas ställer du dig på knä (om det är er grej) och friar.

I Paris
Vill du ta det ett steg längre varför inte fria i kärlekens stad. Kanske framför, eller varför inte uppe i Eiffeltornet. Kan det bli mer romantiskt!?

Upp