Floremija

Letar ni efter en florist med det där lilla extra? Någon som skapar en unik design som passar just er och ert bröllop? I min ateljé på Saltmätargatan i Stockholm skräddarsyr jag era bröllopsblommor utifrån ert behov.

Jag gör uppdrag utifrån beställning och skräddarsyr blommorna utifrån ert bröllop och handplockar blommor till varje tillfälle. Jag lägger ner mycket tid på planering och att hitta de rätta blommorna till just er.

“Det bästa med mitt jobb är att få skapa, att få möjligheten att skapa med blommor och att få göra något fint för andra.”

Jag började min bana som florist hösten 2016 och mitt företag startade jag medan jag fortfarande läste till florist, sommaren 2017. Jag fick en förfrågan om att göra blommorna till ett bröllop och på den vägen är det.

 

Känslan att göra blommorna till ett bröllop är något väldigt ärofyllt och fint. Jag gillar att få hitta de perfekta blommorna som får ihop helheten och skapa en känsla. Att hitta blommor som matchar klänningen, platsen, ett valt tema och er som par. Att få skapa en unik design.

Foto Floremija

Foto Floremija

Foto Anna Jarlhäll

Att boka mig som er florist – Det är vanligt att man tar en första kontakt och bokar mig som bröllopsflorist ca 6-12 månader innan bröllopet, men det går bra senare eller tidigare också. För att jag inte redan ska vara fullbokad ert datum är det bra att vara ute i god tid.

Sedan diskuterar vi. Jag vill veta hur ni är, både som personer och som par. Jag vill veta hur ert bröllop ska vara.

Har ni något speciellt tema? Någon favoritfärg? Eller någon annan speciell känsla som ni vill förmedla? Var kommer bröllopet att hållas? Och hur ser platsen ut?

Utifrån detta börjar jag planera, leta inspiration, ta fram idéer och stämmer av med er så att jag uppfattat rätt.

 

Därefter lämnar jag en offert med förslag och priser som ni får godkänna.

På själva bröllopsdagen hämtar ni upp era bröllopsblommor hos mig. Är det en större beställning eller något som innefattar en installation kommer jag givetvis ut till er.

Ateljé vs butik – Att driva en ateljé betyder att jag enbart tar emot bokade besök och att jag inte har något standard sortiment. Jag gör alla uppdrag utifrån beställning och skräddarsyr blommorna utifrån ert bröllop och handplockar blommor till varje tillfälle. Jag lägger ner mycket tid på planering och att hitta de rätta blommorna just er.

Jag tar emot bokade besök i min ateljé i Stockholm men har även min bas i Norra Åsarp, Västergötland. Kontakta mig för ett första samtal så ser vi hur jag kan hjälpa er skapa era bröllopsblommor.