Bridal beauty by Kim

Vill du se ut som dig själv – men ändå ha det där lilla extra? Vill du njuta av din bröllopsdag utan att behöva oroa dig för om sminket ser bra ut på bild? Om det håller? Eller i vilken ordning allt ska göras? 

Jag erbjuder make-up och hårstyling till dig som vill känna dig extra fin och ompysslad på ditt bröllop!  Med flerårig erfarenhet från event, fotograferingar och bröllop, har jag koll på både klockan och vart vi ska lägga krutet. 

“Att hjälpa bruden förbereda sig för sitt bröllop är verkligen ett hedersuppdrag”

På bröllopsdagen kommer jag till dig så du kan ta det lugnt och slippa stressa runt. Jag tar fram det vackraste hos dig, utan att du och dina önskemål försvinner i processen. Din hy ska se ut som hy – fräsch med lite naturligt lyster – och dina ögon ska stråla bortom kameralinsen, så ni kan njuta av era bröllopsbilder för alltid. 

Detta ingår när du bokar in mig som din makeup artist

Planeringssamtal – En till två månader innan bröllopet hörs vi om dina önskemål utifrån  2-3 inspirationsbilder och selfies du skickat. Vi diskuterar vad du gillar/inte gillar, stil på bröllopet, klänningen, när vigseln & fotograferingen sker, dina hudvårdsrutiner, hur du brukar sminka dig till vardags/fest, och annat som gör att jag får en helhetsbild av bröllopet, och lär känna dig bättre! 

Foto AP-Art Photography
Foto Per Myrehed
Foto Lena Hammar
Foto Weddings by Yohanna

Konsultation – en vardag ungefär en månad innan bröllopet – går vi igenom smink, hårstyling, och nuvarande hudvård. Vi tittar på din hårtyp, hårlängd, planerar form på frisyren, och gör en snabbare “skissversion” av den tänkta frisyren. Vi får bättre koll på varann så du känner dig trygg inför bröllopet (2-2,5 tim).

På bröllopsdagen – njuter du av att bli lyxigt omhändertagen och kan vara fullt närvarande och lugn som en filbunke (eller i all fall njuta av allt det pirriga!). Du stylas på önskad plats (2-2,5 timmar), hemma hos dig eller på hotellet/location. Frisyren görs då från grunden med all nödvändig förprepp så den håller hela natten, eller längre! Jag hjälper dig såklart med ev håraccessoarer och slöja. 

 

 

Att hjälpa bruden förbereda sig för sitt bröllop är verkligen ett hedersuppdrag som jag har stor respekt för, och något som känns meningsfullt för mig. Att bidra med den trygghet som erfarenhet ger, att ta ansvar för håret och sminket, känna in vad bruden behöver just då – det är helt fantastiskt. Kärlek är vackert helt enkelt!

Jag är baserad  i Stockholm, Sverige men reser självklart, även utomlands om så behövs. Kontakta mig för ett första samtal så ser vi hur jag kan hjälpa dig på bästa sätt!