7A Strandvägen

Ett bröllop på 7A Strandvägen med utsikt över Nybrovikens glittrande vatten är en
oförglömlig upplevelse. Med lång erfarenhet och bröllopslokaler på en av Stockholms mest exklusiva adresser skapar vi en perfekt oas för ett romantiskt citybröllop i hjärtat av Östermalm.

“Bröllop i centrala Stockholm”

Vår eleganta festvåning på 7A Strandvägen ligger inhyst i en av Stockholms bäst bevarade Jugendfastigheter med charmig originalinteriör och en romantisk atmosfär. Salongerna passar perfekt för såväl intima bröllopsmottagningar som stora bröllopsfester med middag, mingel och dans för upp till 90 gäster. De mindre salongerna passar även utmärkt för planeringen inför bröllopet eller brunchen dagen efter.

Bröllopsfesten – Vigselakten är en av höjdpunkterna under bröllopsdagen och kan givetvis arrangeras på plats hos oss. Brudskålen serveras i hörnsalongen med utsikt över skärgårdsbåtarna längst med pampiga Strandvägen.

Middagen intas i salongen intill. Där står vi redo att servera er en utsökt bröllopsmeny vid vackert dekorerade middagsbord. Komponera ihop en personlig bröllopsmiddag eller välj ett av våra färdiga menyförslag. I glasen serveras dryck som har valts ut av vår sommelier för att passa till varje rätt på menyn. Vi sätter gärna ihop ett personligt dryckespaket utifrån era särskilda önskemål.

När middagen börjar lida mot sitt slut är det dags att dra igång festen i hörnsalongen där ni kan dansa fram till kl. 01.00. Vi hjälper gärna till att boka DJ eller ett liveband som höjer stämningen och ser till att festen blir en kväll gästerna sent ska glömma!

Bröllopsnatten – Fullända bröllopsdagen med en hotellnatt på Hotel Diplomat alldeles intill 7A Strandvägen. Vi erbjuder förmånliga priser på övernattning för både brudpar och bröllopsgäster.

För bröllopsbokningar om minst 70 personer ingår bröllopsnatten på Hotel Diplomat.  På rummet väntar champagne, vackra blommor samt frukt och dagen därpå serveras en exklusiv frukost på rummet.

Bröllopspaket
I 7A Strandvägens ordinarie bröllopspaket ingår alltid:
– Salonger för vigsel, middag, mingel och efterföljande fest.
– Fördrink med mousserande vin
– Tvårätter bröllopsmiddag
– Dryckespaket med husets viner
– Serveringspersonal
– Projektledning
– Dukning standard*
– Garderob
– Loungemusik
– Högtalare
– Projektor och mikrofon
– Städning

Pris: 1 365 kr/kuvert

* Standard dukning innefattar linneduk och linneservetter. Blommor och övrig dekoration tillkommer.

Personlig projektledning – När ni valt att fira er stora dag hos oss tilldelas ni en erfaren projektledare som hjälper er att skapa en unik bröllopsdag som uppfyller alla era visioner och förväntningar. Vi samarbetar med noga utvalda partners som kan hjälper er med dekorationer, blommor, mat, underhållning samt övernattning.

Intima bröllopsmottagningar – Vi har festlokaler i varierande storlekar med personlig inredning och samma charmiga atmosfär som passar perfekt även för det lilla bröllopssällskapet.

Fira kärleken med en intim
bröllopsmottagning som bjuder på en av Stockholms vackraste vyer som kuliss.

Vi ser fram emot att få hjälpa er arrangera ert drömbröllop!