Skäggvård brudgum

Det är inte bara frisyren eller hyn som ska se bra ut på bröllopsdagen. Det är också viktigt att ta hand om sitt skägg. Ett välvårdad och välklippt skägg är a och o. För att få skägget du drömt om listar vi produkterna du behöver.

Ett fylligt skägg

Vill du att ditt skägg ska se fylligt och välvårdat ut samtidigt som det hålls på plats under dagen är ett skäggbalsam produkten för dig.

Ett återfuktat skägg

Vill du att ditt skägg ska kännas återfuktat, glansigt och mjukt är skäggolja det du ska välja. Skäggoljan gör såväl ditt skägg samt huden under skägget återfuktat och mjukt.

Tvätt är a och o för ett välmående skägg

Ska vi slå hål på en myt en gång för alla. Vanligt vatten och tvål är inte produkten ni ska använda. Handtvål är inte till för ansiktet och täpper snarare igen era porer vilket kan göra huden under skägget torr och irriterad. Använd därför en riktigt skäggtvätt i form av ett skäggshampoo.

Skäggtvätt, Tabac Original. En superprodukt i form av ett 2 i 1 produkt. Shampoo och balsam i ett. Denna produkt både rengör och återfuktar samt håller huden under skägget ren. 

Skäggtvätt, Bulldog. En 2 i 1 produkt med både shampoo och balsam som både rengör skägg och hud. Berikad med aloe vera som reder ut och mjukar upp håret. 

Skäggolja, Tabac Original. Använder du deras shampoo och balsam tycker vi du med fördel även ska testa deras skäggolja. Massera in några droppar i skägget efter tvätt så får du ett mjukt och välvårdat skägg. Denna olja motverkar även klåda och irritation. Doftar av bergamott, neroli, lavendel och tobaksblommor.

Skäggolja, Edwin Jagger. Denna skägg olja med doft av lime och granatäpple är också en väldigt trevlig produkt som ger både näring och återfuktning till såväl skägg som huden under. 

Skäggolja, Oil Can Grooming. Denna skäggolja är förutom att vara sjukt snygg dessutom återfuktande och ger både skägg och hud näring. E-vitamin berikad och innehåller oljor från jojoba, argan, kokosnöt och druvor.

Skäggvax, Tabac Original. För den som önskar styla sitt skägg lite och hålla det på plats rekommenderar vi ett skäggvax. Passar alla skäggtyper och doftar tobak, vanilj, lavendel, bergamott och ekmossa. 

Skäggbalsam, Raw Naturals. För ett fylligt och välmående skägg rekommenderar vi detta skäggbalsam. Ett milt balsam samtidigt som det håller ditt skägg på plats under dagen. Värm balsamet i handen innan du masserar in det i skägget. 

Skäggbalsam, American Crew. Detta skäggbalsam vårdar, återfuktar och formar ditt skägg så det hålls på plats hela dagen. 

 

Upp