Parfym till bröllopet – brudgum

Att doftminnet är starkt vet vi. Att välja ut en helt ny doft din bröllopsdag till ära kommer påminna både dig och din partner om ert bröllop varje gång du i framtiden bär samma doft. För att få din doft att sitta länge ska parfymen appliceras på handlederna och på sidan av halsen.

Att hitta en ny doft kan vara snårigt därför har vi valt ut våra favoriter. Dofter du inte kommer tröttna på.

John Varvatos,Vintage. Detta är en riktig favorit. En sinnlig och maskulin doft med en kryddig kärna. Passar såväl till bröllop som till fest. Den perfekta födelsedagspresenten eller morgongåvan.

Le Male, Jean Paul Gaultier är en riktig klassiker som går hem hos de flesta. Mjuk vanilj, bergamott, mint, lavendel, kummin, kardemumma och apelsinblomma är några av doftnoterna.

1869, Acca Kappa. Beskrivs som en väldigt maskulin och elegant doft. Gillar du eteriska oljor, lagerblad, kardemumma, ökenros (påminner om amber) och bärnsten är detta parfymen för dig. 


Bottled, Hugo Boss. Är en världens mest sålda herrdofter med över 70 miljoner sålda flaskor. Doftar av krispigt rött äpple, kryddig kanel och söt vanilj. Grön geranium och vetiver som hjärtnot. Olivträd och amber i basen. Ett måste i din doftgarderob. 

Black Pepper & Sandalwood, Acca Kappa. En annan favorit från Acca Kappa. Denna doft är varm och kryddig. Stort plus för den snygga flaskan som man mer än gärna har framme på badrumshyllan.

N° 89, Floris London beskrivs som en elegant doft för den klassiska gentlemannen. Med noter såsom bergamott, muskot, lavendel, apelsin, sandelträ och mysk är denna doft definitivt värdig en bröllopsdag.

Upp