Inför bröllopsdagen – brudgum

Du har redan valt ut din perfekta klädsel inför bröllopdagen men varför inte passa på att unna dig det där extra inför. Kanske ett besök till frisören eller barberaren kan vara på sin plats!? Vi har samlat våra bästa tips för att du ska känna dig som ditt bästa jag inför dagen D.

Lukta gott

Självklart vill du lukta gott på din bröllopsdag. Varför inte välja ut en helt ny parfym dagen till ära. Doftminnet något som vi ofta glömmer bort men med en ny doft kommer du alltid förknippa den med din bröllopsdag.

Tänk på din hy

Ja vi är lite fåfänga i denna artikel men självklart vill man vara sitt bästa jag. Att ta hand om sin hy är a och o och inte så svårt som man kan tro. Tvätta ditt ansikte morgon och kväll med en ansiktstvål. Fråga om hjälp för att hitta en till just din hudtyp. Återfukta huden, dvs smörj in dig för att inte bli torr. Kanske en ögonkräm för att undvika påsar och mörka ringar under ögonen kan vara på sin plats.

Träning

Många tränar inför sin stora dag, man vill vara sitt bästa jag. Faktum är att träning inte bara får dig att se bättre ut det får dig också att må bättre och får igång blodcirkulationen i hela kroppen. I kombination med rätt kost är detta ett vinnande koncept.

Drick vatten och se till att få din sömn

Dessa tips är kan tyckas banala men vatten återfuktar din kropp inifrån och ut och du blir inte uttorkad. Sov, du vill vara ordentligt utvilad inför din stora dag.

Delegera

På själva bröllopsdagen se till att delegera till dina närmsta. Nyttja det faktum att du har en bestman och be hen att hjälpa dig, se till så du får i dig mat, ansvara för ringar. Hålla koll på ditt tal osv.

Varannan vatten

Du vill självklart komma ihåg din bröllopsdag så tipset varannan vatten är en ganska bra devis att gå efter. Be tex din bestman eller blivande make/maka att påminna om vatten.

Ett besök hos barberaren är en trevlig upplevelse att dela med dina bestmans morgonen för din bröllopsdag. Foto Isis Sturtewagen.

 

Upp