Hitta snygga vigsel och förlovningsringar utomlands

För er som alltid gått och drömt om förlovningsringen med stort F men inte riktigt tycker er hitta den, kan ett alternativ vara att köpa en ring utomlands. Wedding Stories tipsar om sina favoritställen för just förlovningsringar där vi på riktigt vill äga varenda ring (eller alla smycken som finns egentligen).

Tiffany

Den som inte drömt om att bli friad till med en ring liggandes i den karaktäristiska blå asken signerad Tiffany kan sträcka upp en hand. Det är inte billigt att handla på den anrika kedjan från slutet av 1800-talet men tjusigt är det definitivt.

Lang Antiques

San Fransisco baserade Lang Antiques har specialiserat sig på Vintage smycken sedan 1969, är det någonstans du bör gå för att hitta din one of a kind ring är det till Lang Antiques. Priserna varierar mycket och du kan hitta ”fynd”. I regel är det dock så att ju äldre diamant desto dyrare pris.

Vad sägs tex om denna 2,41 carats naturligt orange bruna diamantring med roséguld!? Den sälja för den ”nätta” summan av 8 950 dollar.

Eller denna vintage pärla från runt 1930/1940-talet med diamanter och platina för 1450 dollar.

Catbird NYC 

Catbird NYC är som namnet antyder en juvelerare i New York. Eller ska vi vara helt korrekta startade de upp sin verksamhet i Williamsburg utanför staden, och har sedan dess gjort sig ett namn. Med 300 000 följare på sin Instagram och med namn på sina ringar som Odette the Swan, Snow Queen Ring och Champagne Diamond Solitaire Ring vet man att de är något på spåren. Vill ni besöka Catbird är säkraste sättet att boka en tid hos dem i deras butik specialiserad på just bröllop. De har öppet även för drop-in men då med viss begränsning i dagar och tider.

 

Upp