Så vet du om du blivit en Bridezilla

Att bli stressad inför sitt bröllop är helt naturligt men i vissa fall övergår stressen till något maniskt. Tålamodet tryter och du kan inte koppla bort ditt bröllop en sekund. Wedding Stories har koll på tecknen som talar om huruvida du blivit en Bridezilla eller ej.

Du är en Bridezilla om

♥ Personer nära dig inte vågar säga vad de tycker av rädsla för att du ska bli arg.

♥ Om inte din partner visar intresse för ert bröllop och bröllopsplanering minst en gång om dagen ligger han eller hon risigt till.

♥ Du vill att din partner ska ha egna tankar och åsikter om bröllopet. Men, i smyg förfasas du över tanken på den dag de inte överensstämmer med dina.

♥ Din partner låtsas sova när du kommer hem för att undvika prat om bröllopet.

♥ Du blir arg för minsta lilla. Fattar inte folk hur viktigt ditt bröllop är!? Du anser dig inte ha tid med en massa dumma frågor. Har de inte hört talas om egna initiativ!?

♥ Helst vill du slå något hårt i huvudet på personer som säger att allt löser sig.

♥ Alla samtal slutar upp i att du pratar om ditt bröllop. Oavsett om det från början handlat om att svara på frågan om du vill gå på aw eller om om vems tur det är att dammsuga.

Som allt annat ska detta tas med en nypa salt men känner du igen dig i dessa påståenden bör du ta dig en funderare. Är du inte redan en Bridezilla är du på god väg. Vi ska därför ge dig några råd du med största sannolikhet inte vill ha.

Förutom att allt löser sig, för det gör det alltid, så är du den enda som kommer se eventuella ”missar” och veta att allt inte blev exakt som det var tänkt. Dina bröllopsgäster har ingen aning om vad som var tänkt från början och kommer inte lägga märke till dessa små saker. Så länge dina gäster inte bryr sig är vårt råd att du inte heller ska göra det.

Glöm inte att det viktigaste är att du denna dag kommer få säga ja till ditt livs kärlek. Det är ju faktiskt vad bröllopet egentligen handlar om, inte att servetterna har exakt korrekt nyans av vitt.

Upp