De bästa hudvådsprodukterna

Att rekommendera specifika hudvårdsprodukter är lite av en djungel men vi har fått tips av vår favorit makeup artist Hannah. Här är produkterna du inte visste att du behövde men som du inte kommer vilja vara utan när du väl testat.

Börja med att fundera på om du har något särskilt som är viktigt för dig. Är det att produkterna är ekologiska? Eller vill du ha det mest effektiva på marknaden? Ett generellt råd är att inte blanda hej vilt. Hittar du ett märke du trivs med så försök att prova deras linje av hudvård. Du behöver inte följa det slaviskt men försök att hålla dig till rengöring, ansiktsvatten och serum/ kräm från samma märke. Genom åren har jag provat en mängd produkter, dels för att det är ett stort intresse men också för att jag har arbetat med det och krasst sett behöver veta vad som funkar eller inte. Några favoriter som jag återkommer till gång på gång är följande.

Rengöring för torr hy, Galatee Confort från Lancome är ljuvlig och huden blir så mjuk efteråt. Balsam för torrisar! Välj mellan 75 eller 200 ml.

Yves Saint Laurent Hydra Bounce Lotion. Jag vet, jag vet den är löjligt dyr men det här är lyx på flaska! En essence och ansiktsvatten i ett som återfuktar och skyddar huden. 

 

Kiehls Midnight Recovery Concentrate. En nattolja med mild doft av lavendel som hjälper huden att reparera sig själv under natten, förebygger ålderstecken och återfuktar på djupet.

Lancome Genifique Light Pearl. En väldigt lätt ögonkräm som svalkar härligt och trollar bort trötthetstecken, en bonus är att den även stimulerar ögonfransarna så att dom växer bättre.

Emma S. Treatment Enzyme Peel. En enzympeeling som på endast 1 minut tar bort döda hudceller och ger en härlig rosighet och lyster.

Peter Thomas Roth 24K Gold Mask. Om det är någon gång man ska unna sig en lyxig ansiktsmask så är det väl innan sitt bröllop. Burken är generös i storleken så du kan njuta måånga gånger av att ha äkta 24 karats guld i ansiktet. Resultatet? Lyster från himmelriket, mindre linjer, mer fyllighet och massor av fukt.

Peter Thomas Roth Irish Moor Mud Mask. PTR är lite av proffs på masker och det märks, den här djuprengörande lermasken städar ur porerna samtidigt som den återfuktar huden, en oslagbar kombo!

Tips! Peter Thomas Roth har små prova på paket med deras bästsäljande masker, perfekt om du vill prova runt lite innan du investerar de stora pengarna i en burk.

Upp