Parfym bröllop

Självklart vill man dofta gott, speciellt på sin bröllopsdag. I dofter finns mer än vad man först tänker på. När vi känner en viss doft kopplar vi nämligen på vårt doftminne. Doftminnet är ett av våra starkaste och äldsta sinnen och en viss doft kan snabbt framkalla minnet av ett specifikt tillfälle. De flesta vet exakt hur varm asfalt efter ett sommarregn luktar eller hur den första blommande syrenen kanske får dig att minnas tillbaka till din barndoms skolavslutning.

Genom att välja en för din bröllopsdag helt ny och unik doft kommer du kunna skapa ett unikt doftminne. När du bär denna parfym kommer ni för alltid förknippa doften med ert bröllop.

Prova ut din nya doft

När du ska välja ut en ny doft är det viktigt att du provar ut den nya doften i tid. Lukta på den vid flera tillfällen, spraya på, känns den som du. Går den ihop med din naturliga doft osv. Välj en riktig parfym framför en eau de toilet så sitter den också kvar mycket längre.

Med en unik doft för din bröllopsdag som du sen bär vid speciella tillfällen kommer både du och din partner för alltid att att tänka tillbaka på och minnas er bröllopsdag.

Upp