Tidsfördriv för bröllopsgäster

Att få en inbjudan till ett bröllop är både roligt och hedrande. Att man blivit utvald av ganska så många att få fira och bevittna denna kärlekens dag mellan två personer. Vad man kan komma ihåg som bröllopspar är att det kan vara trevligt för era gäster med någon liten aktivitet. Detta då man som gäst kanske inte känner alla och på ett avslappnat sätt kan få lära känna sin bordsdam eller bordsherre samtidigt som man får till ett bra tidsfördriv mellan vigsel och brudskål (de flesta bröllopspar smiter nämligen iväg och tar lite bilder då).

Wedding Stories listar sina bästa tidsfördriv för era bröllopsgäster

Tilltugg och dryck

Nummer 1 som kanske inte alla tänker på är att det är superbra att ha något litet tilltugg till era gäster innan middagen och eventuella snittar. Vanligt är att snittarna börjar serveras då bröllopsparet anländer till festen men då det kan ta en stund är det bra om era gästers eventuella kurrande magar kan stillas lite. Varför inte bjuda på lite karamelliserade popcorn som gästerna själva kan hälla upp i pappåsar! Dryck att släcka törsten med är också bra. Öl ellr cider som serveras i pappåsar är både gott, snyggt och enkelt.

Karamelliserade popcorn som gästerna själva fick ta av och hälla upp i pappåsar. Blir en hit!

Fotobås

Ett fotobås är är ett fantastiskt tidsfördriv för era bröllopsgäster. Med lite rekvisita och en enkel backdrop kommer kön ringla sig lång. Ni behöver absolut inte hyra en ”riktig” fotomaskin utan en kamera på stativ med en separat utlösare är mer än tillräckligt.

Polaroidkamera

Är inte fotobås något för er varför inte satsa på en polaroidkamera! Sätt upp en lina av hampa snöre och klädnypor så kan era gäster hänga upp bilderna där direkt och på så sätt får ni flera ”snackisar” under kvällen. Ett annat alternativ är att köpa en snygg bok där gästerna kan klistra in bilderna tillsammans med en hälsning. En bröllopshälsningsbok deluxe med andra ord.

Bild lånad från Pinterest

Krocketspel

Har ni tillgång till en gräsmatta och vädret tillåter är krocket ett alldeles utmärkt tidsfördriv.

Boule eller Kubb

Satsar ni på krocket varför inte även bjussa på ett boule eller kubbset! Alla kan inte spela krocket samtidigt ändå.

Kasta hästsko

Är ni inte sugna på något av ovanstående spel kanske hästsko kan vara något för er.

Tipspromenad

Para ihop bordsgrannarna eller paren med varandra och låt de gå en tipspromenad tillsammans. Kanske tipspromenaden startar en bit från där ni ska vara och leder fram era gäster till lokalen eller drinkbordet.

Popcorn- eller sockervaddsmaskin

Vill ni ha fotovänliga snacks kanske en popcorn- eller sockervaddsmaskin kan vara något. Finns både att hyra och att köpa till en hyfsad överkomlig peng.

Supertjuigt och lyxigt med en popcornmaskin i gammal stil. Finns att hyra. Bildkälla Pinterest.

Upp