MirjaMira Makeup

MirjaMira Makeup erbjuder jag mina bröllopspar en helhetslösning med både makeup och hår utifrån er personliga stil och önskemål.

”Makeup och hårstyling ska komplettera dig och den du är”

I en bröllopsmakeup och uppsättning ingår alltid en första konsultation via internet. Du får svara på ett frågeformulär så jag får en känsla av vilka ni är och vilket typ av bröllop ni tänkt er. En personlig provmakeup (och -uppsättning) där du bjuds på en bubbeldrink och tilltugg, där vi tillsammans hittar den perfekta makeupen och uppsättningen för Dig. För mig är det viktigt att du ska känna dig vackrare än någonsin.

Makeup och hårstyling ska komplettera dig och den du är. Provsminkningen brukar därför ske cirka en månad innan själva dagen när det mesta av bröllopsplaneringen och dekoren är bestämd så allting matchar.

Många undrar över vad dom passar i – jag anser att man generellt sett passar i det man trivs i. Då känner du dig bekväm och kan lysa med din personlighet. Det är också därför det är så viktigt att ha en konsultation och provning så vi tillsammans kan hitta det som verkligen är rätt för dig.

Sedan 2011 har jag arbetat professionellt som makeupartist, hårstylist och fransstylist och med bröllop sedan 2013.

Att arbeta med bröllop är bland det roligaste som finns. Att få vara med om en sån stor dag som bjuder på så mycket kärlek och lycka.

På själva bröllopsdagen – på bröllopsdagen kommer antingen du till mig på salongen eller jag till dig. För att du ska få en lugn och harmonisk start på din bröllopsdag brukar jag budgetera cirka fyra timmar för både makeup och hår.  Om så önskas kan jag även vara med under bröllopsfotograferingen.

Vill du ha en helhetsstyling till din bröllopsdag som håller efter bröllopet utför jag även fransförlängningar, keratin lash lift och brynstyling.

Önskar du ett ett vackert hårsmycke i din uppsättning har jag smycken för uthyrning.

Boka mig – när ni vill boka mig är det bästa att boka ert datum 1 år – 9 månader innan, framförallt om det är ett populärt bröllopsår. Enklaste sättet att göra detta på är att maila mig, märk gärna mailet med vad ni vill boka mig för, samt ert datum.

Jag utgår från Knivsta som ligger norr om Arlanda men har inget emot att resa. Jag ser fram emot att få bidra till att er stora dag blir ännu bättre!