Michael J Foto

Michael J Foto – Bröllopsfotograf, tvåbarnspappa och fotbollsmålvakt i division 7. Vill man ha bilder som är genuint glada och som känns på riktigt är jag fotografen för er. Jag älskar att göra människor glada och att leverera service hela vägen. Det är nog den största anledningen till att jag arbetar som just fotograf.

 ”Att få skapa av det som är på plats, precis som det är i stunden är min drivkraft.”

Att få bygga upp historier av människor och platser som jag inte har träffat eller varit på tidigare är det jag inspireras och drivs av. Jag arbetar mindre med de ”klassiskt” uppställda bilderna och mer med att få fram det naturliga hos er.  För att få fram en tidlös känsla jobbar jag i något dovare färger med kontrast i.

Vad ingår? Bokar man mig som bröllopsfotograf ingår alltid högupplösta digitala bilder samt ett vackert album att kunna bläddra i och minnas tillbaka er stora dag. Albumet är av högsta kvalitét med linneomslag, gjort för att hålla livet ut. Det är verkligen något speciellt att kunna ta fram och bläddra i något fysiskt. En fotografering innan bröllopet ingår också. Detta för att ni ska få känna på hur det är att bli fotad av mig. Många brukar använda just dessa införbilder i själva bröllopsinbjudan.

Såhär funkar det – Till att börja med så träffar jag alla bröllopspar som är intresserade av att boka mig som bröllopsfotograf på en fika. Detta är självklart kostnadsfritt.

Ett vackert album av högsta kvalitét med bilder från er bröllopsdag ingår när ni bokar mig som er bröllopsfotograf.

För mig är det viktigt att vi lär känna varandra och att ni får möjlighet att ställa alla frågor på ett enkelt sätt innan ni tar något beslut.

Ni väljer därefter om ni vill gå vidare med att boka mig. Vill ni gå vidare betalas en bokningsavgift och vi skriver avtal för att säkra just ert bröllopsdatum.

Inför er bröllopsdag gör jag ett schema över hur jag kommer arbeta under dagen. Detta stämmer jag av med er i god tid. För mig är det viktigaste att dagen blir precis som ni vill ha den.

På själva bröllopsdagen – Under bröllopsdagen handlar det om att dokumentera. För det mesta är jag lite vid sidan av och fotograferar stunderna precis som de är.

Jag är alltid på plats i god tid innan jag ska börja så jag kan hälsa på alla och förbereda mig.

Dagen efter – Redan dagen efter bröllopet skickar jag över en liten smygtitt. Perfekt att kunna dela med sig av till släkt och vänner för att få en första känsla.

Boka mig – Hör gärna av er till mig så snart som möjligt. Gärna så långt som ett år i förväg brukar vara ett bra riktmärke men tveka inte heller om det är kortare tid än så. 

Även om ni inte vet exakt vad ni vill ha så är det bara att skicka iväg en förfrågan så kan vi prata vidare.