Melodi Foto

Bröllopsfotograf i Uppsala och Stockholm med över 10 års erfarenhet. Svensk mästare i bröllopsfotografering 2019, utsedd av Svenska Porträttfotografernas förbund samt nominerad till Europas bästa bröllopsfotograf.

”Det är oundvikligt att inte bli smittad av glädjen och spänningen som finns i luften!”

Jag älskar att fånga genuina känslor på bild. Det är oundvikligt att inte bli smittad av glädjen och spänningen som finns i luften! Mina bröllopsbilder beskrivs bäst som färgstarka och känslofyllda med glädje som nyckelord.

Mina porträttbilder i studio präglas av lekfulla skuggor och dova färger.

Boka mig –  vill du boka mig som din bröllopsfotograf är det bra att vara ute i god tid. Gärna 6-12 månader innan bröllopet om möjligt för att inte riskera att ert datum redan är bokat.

Vad ingår? – Oavsett vilket av mina bröllopspaket ni väljer att boka ingår alltid en konsultation där vi går igenom era frågor och förväntningar. Allt för att jag ska kunna uppfylla era önskemål när det väl gäller.

Testfotografering – en tid innan ert bröllop, ofta i samband med konsultationen gör vi en mindre testfotografering så ni ska få känna på hur det känns att stå framför kameran.

På bröllopsdagen – på bröllopsdagen är jag med er så länge vi kommit överens om. Vill ni boka mig för en del av, eller hela dagen, ni bestämmer.

Era bröllopsbilder levereras inom fyra veckor. Alla bilder levereras både hög- och lågupplösta och är givetvis redigerade. Ni har fri nyttjanderätt och jag sparar en säkerhetskopia av era bilder i tre år.

För att höra mer om mina olika bröllopspaket, priser och tillgänglighet, tveka inte att kontakta mig.