Jewellery by Jenny

Jewellery by Jenny erbjuder unika smycken för vigsel och förlovning, men även smycken för dig som söker något exklusivt till vardagen. Mitt mål är att kunna förverkliga era visioner samtidigt som jag ser till hantverket för ett lyckat resultat.

”Mina smycken tillverkas för hand enligt gamla traditioner.”

Som guldsmedsmästare arbetar jag i ädelmetallerna rödguld, vitguld, platina samt palladium och en mängd olika ädelstenar. Mina smycken tillverkas för hand enligt gamla traditioner vilket ger smycken av högsta kvalité samt oändliga möjligheter till variationer. 

Unika smycken – Välj ett smycke från någon av mina kollektioner eller designa ett eget. Tillsammans tar vi fram en unik modell för just dig. Vi tittar och kommer fram till vilken stil ni gillar. Vi stämmer av material, form, bredd, steninfattningar, stenstorlekar mm.

För mig är det även viktigt att se till vad personen som skall bära smycket har för personlighet och livsstil, och vad man bör tänka på utifrån detta, specifika önskemål och tankar.

Jag behöver också veta vilken budget ni har för ert smycke innan vi börjar skissa.

Om mig – Jag är en guldsmed med hantverket som ryggrad och grundade mitt företag Jewellery by Jenny 2005.

Min kunskap som guldsmedsmästare gör att jag kan guida Er i valet av förlovningsring, vigselring eller smycke.

Jag tillverkar ert drömsmycke utifrån era önskemål och budget! 

Tillsammans kan vi skapa magi.

Boka ett möte – Jag tar emot bokade besök i min ateljé i Hägersten, Stockholm, måndag till torsdag 9.00-21.00. Resterande dagar enligt överenskommelse.

Har ni inte möjlighet att besöka mig kan jag även göra förslag via mail och telefonkontakt.