Cecilia Nordström Chocolates

Chokladpraliner till ert bröllop!
Ska du gifta dig? Letar du efter en dessert till bröllopsfesten? Saknas de något till avecen, eller vill ni byta ut tårtan mot något smidigare och mer i er smak? Då ska ni skräddarsy era egna chokladpraliner tillsammans med oss, där ni själva bestämmer utseende och smaksättning. Vi guidar och hjälper er självklart på vägen.

”Vi erbjuder vackra handgjorda praliner till ert bröllop.”

I vår studio i Sollentuna skapar vår chocolatier Cecilia handgjorda praliner till ert bröllop. Välj från vårt sortiment eller skräddarsy era helt egna praliner efter era önskemål i en fin presentask. Varför inte ge bort något fint till era bröllopsgäster! Att ge era gäster en pralin i gåva som tack för att de delar den viktigaste dagen i erat liv är något speciellt och en fin gest som alla uppskattar.

Vi på Cecilia Nordström Chocolates hjälper er att skapa de där lilla extra.

Skickar till hela landet – Självklart kan du beställa våra praliner oavsett var du bor. Vi skickar till hela landet.

För att säkerställa att pralinerna klarar transporten har vi noggrann koll på väderleken då pralinerna inte ska utsättas för hög värme.

Våra praliner håller i 6 veckor så vi skickar när vädret tillåter. Det brukar vanligtvis vara en till två veckor innan er bröllopsdag, beroende på när väderförhållandena är som bäst.

 

Sedan februari kan ni besöka oss i vår helt nya lokal där ni som bröllopspar är välkomna på konsultation och provsmakning.

Kontakta oss eller boka en konsultation så hjälper vi er att sätta pricken över i:et på ert bröllop <3