Moas regnskogsbröllop

Status – planering i full gång

Long time no see

Länge sen jag skrev här, jag skriver desto mer frekvent på min instagramsida Rainforest Bridezilla. Så vad har hänt sen sist? Vi är fullt uppe i planeringen kring vår juridiska vigsel. Nu i maj ska jag förbi sömmerskan och finjustera min klänning. Jag har beställt ett one of a kind bälte från en smyckesdesigner, bokat in smink och hår av min favorit make up artist, bokat tid för att förminska min ring (plus handgravyr) och fixat barnvakt så vi får en vuxen vigsel – barnen hänger givetvis med på bröllopet sen. Vi har även beställt helt underbara ljus från Ester & Erik, långa, spetsiga, lackade och helt fantastiska. Att ljus kan vara så fina?

 

Dukning

Vår tanke kring dukningen av den juridiska vigseln (ni vet den som skulle bli väldigt casual, men som blir motsatsen?) är att ha ett runt bord med en stor midsommarkrans i mitten av bordet med de fina ljusen i olika vinflaskor (eller egentligen är det ölflaskor, men lambic så de flesta skulle nog ta de för vinflaskor). Vi tänker oss hängande runda dekorationer med blommor eller blad. Murrigt, grönt och mysigt. Givetvis med ett bord vid sidan om fyllt av god midsommarmat då vi viger oss på midsommarafton. En midsommardröm!

Publicerat: 2019-05-02

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp