Moas regnskogsbröllop

Säg hej vår nyaste bröllopsbloggare Moa

Wedding Stories välkomnar Moa som är ny bloggare hos oss.

Hej Moa, stort välkommen till Weddingstories.se! Vad roligt att du vill vara en del av oss. Hur känns det?  Det känns spännande, nervöst och fantastiskt kul. Ska bli underbart att få dela med mig av hela vår process från tanke till slutmålet, och att såväl våra gäster som andra blivande brudpar kan ta del av det.

Berätta lite om dig själv, vem är Moa? Jag är en extrovert person med mycket energi och idéer. Jag brinner för samhällsfrågor och allas lika värde såväl som jag nördar ner mig i smink och hudvård. Yogar var och varannan dag och har en barndomsönskan om att bli akrobat. Jag har även två barn, Melwin 7 år och Pim 5 år.

Du håller på att planera bröllop ihop med Ludvig. När kommer det gå av stapeln? I juni 2020 är vår plan. Eftersom vi gör ett destinationsbröllop på andra sidan jorden känns det viktigt att de vi vill ha med oss har möjlighet att spara ihop till resan utan stress.

Hur länge har ni varit tillsammans? 1,5 år har vi varit ett par och bott ihop, innan dess dejtade vi på distans mellan Stockholm och Göteborg. Så det hela har varit väldigt intensivt.

Var det kärlek vid första ögonkastet? Han lade till mig på Facebook efter att vi pratat i en grupp och jag sa då till en vän att han nästan var för perfekt. När vi sågs ett halvår senare snubblade jag nästan omkull för att jag blev så nervös. Så kärlek kom nog senare, men jag visste att han var rätt redan vid start. En känsla jag aldrig haft tidigare.

Hur kom ni fram till att ni skulle gifta er? Var det ett frieri inblandat? Haha nej. Eller inte än. Ludvig var i Filippinerna och fotograferade ormar och reptiler i regnskogen varpå han en kväll skrev om att han skulle vilja byta ringar med mig. Jag blev så stressad att jag svarade på allt utom delen med ringar. Sen kom han hem och vi började diskutera ringfrågan igen, det gick väldigt fort. Jag har dock gett honom fram till bröllopet att fria ”på riktigt” då det var hans idé. Så han har två år på sig!

Hur ligger ni till? Med tanke på att vi har två år kvar skulle de flesta nog säga att vi är i för god tid. Själv tycker jag att vi ligger helt i fas! Vi kommer ha ett destinationsbröllop i Malaysia på ön Langkawi mitt i den djupa regnskogen. Vi har bjudit ett 20-tal gäster (varav 8 återfinns i vårt brudfölje) som vi kommer dela både bröllop och bröllopsresan med. Känslan går i 1920-tals stuket, det sofistikerade och lyxiga utan att det blir maskerad. Vi kommer skriva egna löften vilket är en av bitarna jag ser mest fram emot. Innan bröllopet kommer vi viga oss borgerligt i Sverige och samtidigt ordna en avslappnad vigselfest dit vi bjuder de redan existerade gästerna såväl som alla som vi inte hade möjlighet att ta med till Malaysia.

Om du skulle beskriva ert kommande bröllop med tre ord hur skulle du beskriva det då? Tropiskt, lyxigt och magiskt

Vad kommer dina bloggläsare få ta del av? -Det kommer vara svårt att inte dela med mig av allt. Men jag kommer dels låta de följa med på resan i att skapa ett bröllop i ett annat land. Hur man går tillväga, vilka hinder eller kulturkrockar vi stöter på. Sen kommer jag troligen sy upp min klänning vilket läsarna får följa med på. Jag tänker att de får följa med på det mesta!

Några snabba om Moa
Ålder: 27
Bostadsort: Göteborg
Familj: Fästman, två barn, två katter, fyra chinchillor, en tenrec och en snapper.
Tillsammans med Ludvig sedan: November 2016
Yrke: Folkhälsovetare
Då ska vi gifta oss: Juni 2020
Så här beskriver andra mig: Pratig.

Publicerat: 2018-05-10

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp