Moas regnskogsbröllop

Ivory and Grace

En slöja så fantastisk…

Häromveckan snubblade jag över en helt fantastisk slöja på nätet. Den skulle passa mig perfekt, jag var förälskad. Den ska jag ha! Men jag stillade mig själv och försöka resonera med mitt ha begär. Slöjan skulle med frakt och tull från USA landa på närmare 6000:- Det är mycket pengar. Kommer jag passa i en klänning som passar till slöjan? Tänk om jag fastnar helt för en klänningsmodell som inte alls går ihop? Jag var helt enkelt TVUNGEN att testa klänningar. Visst?

Att prova klänning

Jag kontaktade därför Ivory and Grace då jag suktat över deras klänningar ett bra tag redan. Jag har haft tankar på att sy upp min drömklänning hos dem om jag inte hittade den i fysisk form. Hur som helst, de svarade att vi var välkomna helgen efter på provning. Jag ringde upp min svärmor som gärna ville följa med mig och testa klänningar. Jag intalade mig själv och min närhet att jag ”endast skulle testa olika sorters modeller – inte åka hem med en klänning”. Så vad hände tror ni? Givetvis köpte jag en klänning, eller beställde rättare sagt, handpenningen är lagd för den mest fantastiska klänningen jag någonsin skådat. Den satt som gjutet på mig och jag fick den där WOW känslan man så ofta kan läsa om. Några tårar fälldes inte, men jag fäller i princip aldrig tårar och hade blivit förvånad om det hände där och då. Jag testade 8 klänningar totalt om jag inte minns fel, samtliga vackra, jag var förvånad över att jag gillade alla klänningar. Men det var en som fick mig att känna mig som mig.

”Bara den inte är rosa” Ok.

Sen fanns det en till klänning. Klänningen som jag drogs till direkt när vi klev in i butiken. Den här rosa skapelsen. Ludvig hade tidigare sagt att han inte hade några direkta önskemål om klänningen mer än ”inte rosa, blommig eller glittrig”. Den här har de två första väldigt tydligt. Men visst är den fantastisk? Väldigt opraktisk för vår lokal däremot, ett steg på stranden eller en vindpust och klänningens form hade förändrats till det negativa hållet.

Klänningen jag beställde får ni däremot vänta med att se på sisådär två år, hur ska jag kunna hålla mig!?

Publicerat: 2018-08-24

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp