Moas regnskogsbröllop

Ivory and grace

En klänning att prova

Long time no see. Ja, nu har jag inte uppdaterat på evigheter. Livet kom emellan med jobb, flytt och en julledighet jag unnade mig att bara vara. Men innan julen var jag förbi brudbutiken där jag beställde min klänning då den hade kommit in. Jag var så nervös, testklänningen hade varit för stor (liksom i princip alla klänningar var, men en klädnypa eller två löser det lätt) så jag förlitade mig på mina mått. Men tänk om klänningen skulle vara för liten? Jag vägrar gå ned i vikt för en klännings skull, bröllopsbranschen är nog så utseendefixerad som den är. Väl där behövde jag de där klädnyporna igen, tack och lov var den för stor. Brudklänningar brukar i regel alltid behövas justeras för att sitta perfekt, därför känns det som en lättnad. Mycket kan hända på 1,5 år så skulle jag gå upp något kommer det inte påverka mitt klänningsval. Och klänningen. Den var lika perfekt som första gången jag testade den. Den här gången tog jag även med mig min tiara, mina örhängen och testade flera slöjor till (det slutade med att jag beställde hem en av dem).

Glöggmingel

När jag betalade klänningen och slöjan frågade ägaren om jag inte kunde komma förbi och visa upp lite klänningar på deras glöggmingel som de skulle ha veckan efter. Bridezilla som jag är tackade jag givetvis ja. Få en anledning att glida runt mer i vackra klänningar? Ja tack!

Jag måste erkänna att jag satte skratten i halsen när jag dagarna innan såg på deras instagramsida att klänningarna de skulle visa upp var från deras nya exklusiva kollektion som börjar(!) på 50 tusen kronor. Galet. Första klänningen nedan är just en sådan. En klänning för 50 tusen. Givetvis var det också den enda klänningen som skulle tas på ÖVER huvudet (läppstiftet ni ser är inget matt/torrt utan kladdigt och skrikande orange-rött). Paniken. Läpparna indragna och en hand över så gick det. Jag tycker att den här klänningen är helt fantastisk, min blivande undrade om den hade blivit smutsig…

(Här syns även min nya tatuering på mig och min blivande på överarmen skymta fram. Planen är att hela den armen ska göras klart innan bröllopet i Malaysia.)

Klänningar: Ivory and Grace
Fotograf: Jungebrant

Publicerat: 2019-01-09

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp