Moas regnskogsbröllop

Fotograf

Minnen som består

Att vi har fotografierna som en av våra största prioriteringar är inget jag tror att någon är förvånad över. Det borde vara allas stora prioritering. Att ha högupplösta, fantastiska bilder kvar från sin stora dag är värt varenda öre. Vi velade ganska mycket över hur vi skulle göra med just fotograf i början. Hur skulle vi veta vilka fotografer som var bra i Malaysia? Helt omöjligt. Jag har sett så många strandbröllop där bilderna dragit ned en i övrigt otrolig stämning, att fotografera ett strandbröllop kräver annat ljus och andra inställningar. Min uppfattning är att många resorter erbjuder fotografer inför sina bröllop, men med en betydligt lägre kvalitet än en fristående fotograf.

Vi flyger med dig

Sen en dag för väldigt länge sedan nu, postade jag ett inlägg i en facebook-grupp med bilder på vår lokal och hur vi såg fram emot vårt destinationsbröllop. Jag fick då ett flertalet förfrågningar av fotografer här i Sverige som gärna ville följa med och fotografera. Jag räknade snabbt i huvudet att resa + arvode skulle bli enormt! Hur ska vi ha råd med det? Fotograferna svarade att priset alltid går att justera om det är ett ställe de själva vill bocka av och ha bilder ifrån. Lättnaden föll som en sten från mitt bröst, att ta med oss en fotograf känns så mycket mer säkert.

Ett välkänt ansikte

Så vem valde vi? Som ni nog märkt är vi inte det mest traditionella paret och tror inte heller på bad luck. Så vi valde MIN FÖRRA bröllopsfotograf. Ja, du läste rätt. Bröllopsfotografen jag anlitade på mitt förra bröllop. Varför i all världen gjorde vi det?

  1. Jag vet att hon levererar kvalitet.
  2. Jag är bekväm i hennes sällskap.
  3. Hon arbetar även inom resebranschen och har fotograferat destinationsbröllop tidigare.

Så vårt val föll på Lizette Vånemo!

Publicerat: 2019-03-11

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp