Majas Höstbröllop

Vi tar det från början…

Välkommen!

Så himla kul att få chansen att samla alla tankar, funderingar, eventuella problem, inspiration, stress och nervositet på samma ställe! Jag hoppas att ni som följer kommer att tycka det är spännande och inspirerande att följa vår väg till ett romantiskt slottsbröllop nästa höst. Här kommer jag att dela med mig av det mesta (kanske sparar jag vissa saker till själva bröllopsdagen för att ha någon överraskning kvar). Jag kommer att försöka blanda både personliga tankar, inspiration, DIY, tips och idéer, helt enkelt allt mellan himmel och jord som rör bröllop! För mer bildinspiration kolla min instagram theborgstroms. Välkommen att hänga med på vår resa!

Var börjar man?

Så var börjar man då? Det sägs väl att det är bäst att ta det från början…

Det var i juli 2013 som jag satt och kollade min inkorg på Happypancake (en dejtingsida som var poppis då) när jag ser en liten bild på en kille som ser ut att likna Brad Pitt. Det var ju intressant tyckte jag, så jag läste vad han hade skrivit. ”Hej, hur är läget?” (jag vet inte hur många sådana mail jag ratat tidigare för att jag tyckte att man väl i alla fall kunde anstränga sig lite om man ville ragga på någon). Men något var det som gjorde att jag ändå svarade. Efter ett fåtal mail fram och tillbaka bjöd han med mig på en koncert med Gyllene Tider som skulle vara på helgen. Skitbra tänkte jag, en gratis koncert och jag som är från Halmstad älskar ju Gyllene Tider 🙂

När helgen närmade sig började jag få kalla fötter – tänk om vi inte alls klickar och man ska uthärda en hel koncert med en person som bara känns awkward?! Vi bokade in en snabbdejt dagen innan bara för att checka av stämningen, en fika i Malmö där jag bodde då. Min första tanke när jag såg Eric var något i stil med ”ja, han ser ju inte egentligen ut som Brad Pitt”, haha. Men det tog inte många minuter förrän jag insåg att detta var en person som jag trivs att vara med. Fikan fortsatte i en långpromenad som övergick i en middag innan jag tog bussen hem, det kändes så naturligt att umgås med honom.

Dagen efter var det koncert och vi möttes utanför. Eric hade packat med sig en picnic med ost, kex, vindruvor, öl och diverse godsaker som vi åt utanför på en filt. Super-romantiskt tyckte jag! I ärlighetens namn så kan jag inte sätta fingret på när det ”blev vi” för efter denna kvällen var det bara så. Det tog ungefär en och en halv månad av intensivt umgänge tills jag flyttade hem till Eric i Lund, vilket många tyckte var alldeles för snabbt. Det var det kanske, men vi har inte ångrat det en sekund hittills!

Och nu då?

I sommar är det sex år sedan vi träffades och oj vad vi har hunnit med saker! Vi har två fantastiska barn, har sålt två lägenheter och flyttat till hus, totalrenoverat hela huset, lagt ner oändligt många timmar i trädgården, jag har bytt jobb två gånger och Eric har startat eget företag. Men hela tiden har det varit en sak som legat och pyrt i bakgrunden (för mig)… Det där med att ha en ring på fingret. Ett löfte om att man lovar varandra livet. Den historien sparar jag till nästa gång!

Publicerat: 2019-05-29

Ett svar till “Vi tar det från början…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp