Majas Höstbröllop

Transport

Hur vill du ta dig från vigselplatsen till festen? (Om man inte har det på samma ställe då såklart)

Jag har alltid varit väldigt bestämd med att jag ska åka häst och vagn från kyrkan till festen. Det har liksom inte funnits något alternativ. Dock så har jag kanske inte tänkt att jag skulle gifta mig i oktober eller att det är ca 15min med bil från kyrkan till festen (känns som att det blir rätt länge att sitta i vagn när det dessutom kanske är svinkallt). När vi pratade om denna punkten kom vi snabbt fram till att själva transporten ligger väldigt väldigt långt ner på vår prioriteringslista.

Eftersom det är en bit emellan kyrkan och slottet så sa vi att det får vara en smidig transport. Vi ska ju dessutom ha vår fotografering efter vigseln. Vi var inne på att låna någon gammal klassisk bil av någon bekant eller kolla om någon i närheten kunde ställa upp med att låna ut en fin bil. Men sedan fick jag en idé om att vi skulle använda vår egen bil.

Vi har två bilar, varav den ena är en riktigt ful Hyundai Matrix som ser ut som en kompakt, väldigt hög leksaksbil! Våra vänner har mobbat oss en del för den – just för att den är så ful – och jag tyckte det vore en rolig idé att vi smyckar den med blommor/vimplar/burkar/skyltar etc etc, och åker den från kyrkan. Många hade fått sig ett gott skratt och vi sparar några tusenlappar 😉 Vad tror ni?

Bilder från Pinterest 

Drömmen

Publicerat: 2019-09-17

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp