Majas Höstbröllop

Tärnbuketter

Just nu känns det som att min hjärna går på högvarv. Någonstans mellan jobb och familj och hämtning och lämning och förkylda småbarn och vakna nätter – där emellan ska jag planera ett bröllop. TUR att det är ett helt år kvar! Ett år som förmodligen kommer att gå sjukt snabbt!

Den senaste tiden har jag letat massa inspiration på internet, framförallt på Pinterest. Pinterest är verkligen en guldgruva när det kommer till inspiration! Jag har letat inspiration till allt ifrån tärnbuketter till bordsplaceringsidéer och dekorationer – vi ska ju försöka väva in Erics fiskeintresse och mitt musikintresse i detaljerna utan att det blir ”tacky”. Den röda tråden ska fortfarande vara klassiskt romantiskt och fullt med känsla. Inte så lätt alltså.

Till min brudbukett kommer jag att vilja ha vinrött, gammelrosa och vitt med gröna inslag, en lite ”vild” och spretig bukett skulle jag gissa att det blir. Till tärnorna har jag tänkt att man kör samma färger men med en liten annorlunda twist. När jag först såg dessa ringar som tärnbuketter så föll jag direkt! Så vackert! Nu har jag letat lite andra variationer och har en idé som skulle passa perfekt i vårt tema, men den kommer jag nog inte avslöja förrän det blir dags 😉

Bilder från Pinterest

 

Idén med en lykta som är smyckad med lite blommor tyckte jag också väldigt mycket om. Vi gifter ju trots allt oss på hösten som är ljusens och lyktornas årstid, eller hur?! Vad tycker ni? Skulle det vara fint att tärnorna har varsin lykta istället?

Publicerat: 2019-10-03

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp