Majas Höstbröllop

Save the date

Nu är det snart ”bara” ett år kvar tills vi gifter oss! När jag började planera i början av året så kändes det som en evighet tills vi ska stå där i kyrkan men nu börjar det kännas som att tiden rinner iväg. Hösten har kommit till Skåne, lilltjejen har börjat på förskolan och vardagen börjar rulla på med jobb och allt så veckorna går så snabbt. Innan man vet ordet av är det nytt år och då börjar det bli hög tid att tex beställa klänning och spika fler saker.

Nästa på vår lista är att skicka ut Save the Date. Vi bestämde rätt så tidigt att vi ska göra det digitalt, egentligen bara för att spara lite pengar. Hade vi haft större budget hade jag kunnat tänka mig att gå all in, boka en fotoshoot och ta bilder på oss som vi kunde använda och beställa typ magneter eller liknande att skicka ut (se bilder nedan från Pinterest). Men snabbt insåg vi att om det är någonstans vi enkelt kan spara några tusenlappar så är det här.

Vi kommer att ha en hemsida senare för att slippa skicka ut all information per post så vi bestämde helt enkelt att ha samma hemsida till Save the Date och sedan när de riktiga inbjudningskorten går ut så görs hemsidan om…

Publicerat: 2019-09-10

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp