Majas Höstbröllop

Redan mars

Tiden går…

Ja, jösses – hur fort går inte tiden?! Redan mars månad och ”bara” 7 månader kvar tills allt typ måste vara klart. Just nu springer tiden iväg alldeles för fort och jag som hela tiden tänkt att jag har så gott om tid börjar faktiskt känna mig lite stressad!

Det är så många småsaker som ska klaffa för att helheten ska bli perfekt. Jag inser att jag måste bestämma hur våra inbjudningar ska se ut så man kan börja fixa dem. Jag vill ju inte sitta uppe flera nätter i rad för att göra dem färdigt i slutändan, eftersom vi bestämde att vi skulle göra dem själva. Vi filar också på vad vi kan ha för rolig aktivitet under minglet. Vi kommer ju att ta våra porträttbilder efter kyrkan (jag vill absolut inte att Eric ser mig innan vigseln eftersom ett av mina största ögonblick jag längtat efter är att se min blivande mans reaktion i kyrkan). Detta innebär ju dock att minglet kommer att hålla på en stund innan vi kommer dit. Några tips på bra aktiviteter som kan göras inomhus och inte är för krångligt för drygt 80 pers?

Listor

Ja, det är nog verkligen dags för mig att sätta mig ner och göra listor. Jag älskar ju listor och möjligheten att bocka av det som blir klart. Så för att Eric också ska få en chans att veta hur mycket som ska göras så kanske det är smart att jag delar med mig 😉 Dessutom måste vi verkligen sätta oss och börja med bordsplacering och texter om varje gäst. Det kan nog aldrig göras för tidigt!

Jag tittar mycket efter inspiration för dukning, kan inte helt bestämma mig för hur mycket jag vill lägga här (pengamässigt). Tycker att det blir så fint med träskivor som nedan på bilden (från Pinterest) och kanske det är fullt tillräckligt med lite olika ljushållare och någon enstaka blomma/arrangemang?

Bordsplaceringstavlor tittar jag också mycket på. Jag vill ju att allt ska passa in i vårt tema och våra färger, samtidigt som det inte får bli en för dyr kostnad eller omständigt att fixa… Denna idé nedan (bild från Pinterest) tycker jag är så himla fin!

Publicerat: 2020-03-01

2 svar till “Redan mars”

    • Ah! Beer pong är ju superkul, men tror inte slottet uppskattar det (vi har ju minglet inne i slottssalarna) 😉 Hur funkar autografjakt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp