Majas Höstbröllop

Planeringshjälp

Överallt läser jag att det är så svårt att planera sitt eget bröllop. Speciellt på amerikanska sidor pushar de verkligen för att man måste ha en bröllopskoordinator som har koll på allt. Helt ärligt förstår jag inte vad det är som ska vara så himla svårt? Alltså, JA – det är ju en massa olika saker som ska beslutas och bestämmas och tänkas igenom. Det är ju inget man planerar över en helg direkt, men har man som vi gott om tid så tycker jag nog inte att det är så väldigt svårt med själva planeringen. Eller så har jag bara missat en massa saker haha!

Sedan hade jag kunnat tänka mig att anlita en bröllopskoordinator enbart för att slippa dra i alla trådar själv. Men då kommer ju också en rätt stor extra kostnad in på budgetlistan. Nu har vi så gott om tid att jag känner att det inte är något problem, men kanske jag ångrar mig längre fram? Hur har ni gjort? Har ni tagit hjälp av någon professionell?

Det jag har gjort förutom att hitta massa checklistor på nätet är att jag har skaffat planeringsböcker. En som heter Bröllopshandboken och den populära Planera ditt drömbröllop – den fick jag i mors dag-present av min blivande man 🙂 Det är alltid trevligt att ha något handfast att sitta och bläddra i och inte bara stirra sig blind på datorskärmen. Dock så kan jag inte säga att det har stått så väldigt mycket i böckerna som jag inte redan tänkt på, även om det är bra info. Men ikväll är det i alla fall jag och Johanna Kajson!

 

 

Publicerat: 2019-08-05

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp