Majas Höstbröllop

Plan A och B

Plan A

Det var ju det här med Covid-19 och att man inte har en aning om hur det ser ut efter sommaren… Jag försöker tänka positivt men det blir svårare och svårare. Har kollat runt med de vi har bokat – slottet, fotografen, bandet – hur det funkar om vi behöver boka om. Lyckligtvis är alla med på att flytta till ett nytt datum utan extra kostnad, så den biten känns ju väldigt skönt att ha klar. Fortfarande hoppas vi ju att kunna ha festen som planerat, men ju mer jag tänker på det desto mer inser jag att vi i så fall är sjukt långt efter i planeringen!!

Plan B

Vi har börjat fundera på en plan B, om det skulle vara så att vi inte kan ha festen som vi tänkt. Ska vi skjuta på allt? Ska vi gifta oss och skjuta på festen? Ska vi tänka om helt, kanske bara ha ett litet bröllop och satsa på en jäkla semester när det går att komma iväg? Frågorna är många och svaren få….

Inbjudningar

Idag var jag i alla fall på Panduro och lyckades hitta kartongark i (förhoppningsvis) rätt färg. Fick beställa då de inte fanns hemma. Gissar att de kommer i nästa vecka och då kanske man kan börja knåpa med inbjudningskorten. Det börjar ju bli hög tid att skicka ut dem. Antar att vi får reservera oss för ombokning oavsett…

Jag börjar även få lite panik för klänningen. Har så mycket på jobbet och får inte till att boka en provning nånstans. Tiden finns bara inte. Jag får helt enkelt hålla tummarna att jag hittar något snabbt när jag väl kommer iväg!

Något vi har fått gjort iaf är att vi har sågat upp träbrickor som vi tänkte ha på borden. Vi fick ju en stock av grannen i höstas och nu hade Eric fixat att såga upp den hos någon, så de ska bara slipas till och kanske behöver man olja dem eller något?

Vi har sagt i månader att vi måste börja skriva på festhäftet men inte skrivit en enda rad. Fy vad allt hopar sig pga Corona…

Publicerat: 2020-05-29

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp