Majas Höstbröllop

Ovisst

Just nu, med allt som händer i Sverige och övriga världen, är jag sjukt glad att vårt bröllop ligger i oktober och inte i april. Jag lider så med de som gifter sig nu snart eller i början av sommaren och som säkert är oroliga över hur det kommer bli och om det ens går att genomföra. Och alla de som nyligen gift sig och bokat en bröllopsresa som inte kan genomföras…

Planera vidare?

Alltså jag försöker verkligen tänka positivt och att denna Corona-hysterin ska ebba ut inom ett par veckor. Men ändå så känns det som att våra planer har lite lagts åt sidan och man går i någon sorts dvala och bara väntar. Ska du gifta dig i år? Planerar du vidare som vanligt? Eller avvaktar du tills man vet lite mer om hur det kommer bli?

No news

Tyvärr har jag inga direkta nyheter kring vår planering. Som sagt så har det varit lite stiltje här. Vi har haft mycket med jobb båda två och barnen tar ju sin tid så det blir väldigt lite tid över. Det börjar bli hög tid att fixa klart hemsidan och fundera ut hur inbjudningskorten ska se ut. Nu under våren ska vi också kontakta prästen för att boka in ett möte i kyrkan tänkte jag.

Ta hand om er där ute!

 

Bild från Pinterest

 

Publicerat: 2020-03-24

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp