Majas Höstbröllop

Överallt och ingenstans

Tankar

Oavsett hur många listor man har så tycker jag att det är så himla svårt att samla tankarna när det kommer till bröllopsplaneringen. Ena dagen har jag fullt fokus på att leta dukningstips, nästa dag vill jag bara titta på bröllopsklänningar och tredje dagen är det bara inbjudningskort som gäller. Jag har så svårt att ta en sak i taget 🙂

Det som jag ganska snabbt insåg var i alla fall att för att jag skulle kunna samla tankarna något sånär så var det viktigt att komma fram till vilket färgtema vi skulle ha. Så när vi bestämt lokal, datum och satt budget så blev nästa steg att sätta ett färgtema och för vår del framförallt en känsla på bröllopet. Då kan man lättare gå vidare med resten och man behöver inte lägga flera timmar på att titta på blåa inbjudningskort om man ska ha grönt tema osv…

Höstfärger

Eftersom vi ska ha ett höstbröllop känns det ju naturligt att färgtemat går åt lite mer mörka och varma färger. Mina tankar går mer åt själva känslan som jag vill fånga, jag vill att hela dagen ska präglas av en lite rustik, klassisk känsla av romantik. Som taget ur en gammal kärleksroman men med en modern touch så att det inte blir mossigt. Våra färger kommer troligtvis att bli mörkt grönt, burgundy (vinrött) och gammelrosa. Med beiga undertoner hoppas jag att vi kan fånga upp naturkänslan på ett enkelt och fint sätt. Man vill ju inte blanda för många färger tänker jag, då är det lätt att det känns rörigt. Nu har vi en palett att förhålla oss till vilket gör vissa val lite enklare framöver!

Hur fint?! Bild från Pinterest

Publicerat: 2019-06-11

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp