Majas Höstbröllop

Make up och hår

Man vill ju att allt ska vara perfekt på bröllopsdagen, eller hur?! Man vill se ut som sitt absolut bästa jag 🙂 När det kommer till make up och hår har jag alltid tänkt att jag ska ta professionell hjälp med det på mitt bröllop. Sedan när vi började med vår budget och jag insåg att vi kommer behöva strama åt på vissa delar så tänkte jag att det kanske inte är så högt på min prio-lista ändå.

Jag är fast besluten att anlita en frisör som fixar håret (mitt hår vill aldrig hålla sig på plats mer än någon timme). Jag har inte bestämt om jag ska ha uppsatt eller utsläppt än, men det beror väl lite på vilken klänning det blir och vad som passar till den. Oavsett vill man ju att frisyren ska hålla hela dagen och kvällen!

Däremot är jag inne på att fixa sminket själv. Jag sminkar mig inte mycket till vardags och vill ha en naturlig look på bröllopet så jag tänker att jag borde kunna fixa det själv utan större problem. Förra helgen fyllde jag år och då fick jag ett presentkort på en ”make up session” där man går igenom vad som passar ens hudtyp och gör en ”vardags-sminkning”. Den tänker jag använda för att få lite tips på produkter som är bra och hållbara eftersom jag inte alls är insatt i smink 🙂

Vi har ju turen att vi har tre födelsedagar (jag två, min sambo en) och en julafton innan bröllopet! Verkligen tips till er som planerar bröllop längre fram – önska saker som kan vara bra inför bröllopet i present!

 

Inspirationsbilder från Pinterest

Publicerat: 2019-08-16

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp