Majas Höstbröllop

Konfetti

Jag har tänkt så mycket på vad man ska kasta på oss när vi kommer ut från kyrkan… Att ris ska vara dåligt för fåglarna är ju omdiskuterat och jag vet inte om det är sant eller ej. Att ha såpbubblor är ju hur fint som helst men jag känner att det kanske känns för somrigt i oktober? Dessutom har jag läst att både ris och såpbubblor riskerar att lämna fläckar på kläder och det vill man ju inte (om man inte använder speciella såpbubblor som inte fläckar).

Olika typer av fågelfrö verkar bli mer och mer populärt, men inte alla ställen som tillåter det då det kan dra till sig råttor och andra skadedjur. Man ska nog fråga vad som gäller på den plats man gifter sig så det inte blir problem 🙂

Annars tycker jag att olika typer av konfetti ser väldigt fint ut och så hittade jag att man ju faktiskt enkelt kan göra sin egna genom att använda typ hålslagare på löv. Då blir det naturligt och miljövänligt och lämnar inga fläckar på kläder. Toppen va? Kanske någon som har testat och vet hur det funkar? Är det någon som har andra tips kanske?

 

Publicerat: 2019-08-27

Ett svar till “Konfetti”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp