Majas Höstbröllop

I do

Vigseln

Nu började nerverna komma. Eric och hans bestmen var inne i kyrkan och gästerna var på plats. Jag och pappa, barnen och mina tärnor stod ute i förmaket och väntade. Så fylld av spänning och förväntan! Klockorna ringde (jättelänge!! typ en hel evighet…) och därefter började ingångsmarschen spela. Vi hade valt ”Canon in D” som spelades på orgel. Barnen gick först, därefter tärnorna och sedan jag och pappa. Är så glad att jag fick gå in med pappa i kyrkan, har verkligen sett fram emot det ögonblicket sedan jag var liten!

Vigseln startade med att min bror och hans fru sjöng och spelade ”Marry you” av Bruno Mars. Vilken härlig inledning! Därefter följde traditionellt tal av prästen, psalmer och till allas förvåning – en sång från bruden till brudgummen! Jag hade i hemlighet planerat med prästen och kantorn att jag skulle sjunga för Eric som en överraskning. Jag älskar ju att sjunga men sjunger aldrig inför andra, så detta var verkligen något jag var sjukt nervös för. Det gick jättebra, var väldigt känsloladdat men jag är så himla glad och stolt över mig själv att jag vågade göra detta.

Något som vi alltid kommer att minnas från vigseln är att prästen lyckades säga fel namn till mig tre (!!) gånger. Han sa mitt mellannamn, haha… Allt flöt på som det skulle, barnen var superduktiga och jag kände att jag verkligen kunde släppa allt annat och bara vara just i den stunden. Utgångsmarschen hade vi valt ”Jag går och fiskar” av Gyllene Tider, eftersom Eric älskar att fiska och vår första dejt var ju Gyllene Tider-koncert så det passade bra 🙂

Därefter följde mingel och tårta samt middag i Lund senare på kvällen. Mer om detta nästa inlägg…

Alla bilder är tagna av Mikael Roos

First look i kyrkan

Jag o Pappa <3

God blessed the broken road that led me straight to you <3

Nygifta!

Vår familj 🙂

 

 

Publicerat: 2020-11-15

2 svar till “I do”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp