Majas Höstbröllop

Förändring

Plan b

Igår tog vi ett tungt beslut. Pga all osäkerhet så bestämde vi oss för att flytta vår bröllopsfest. Detta är ett otroligt tråkigt scenario och jag hade så ont i magen igår innan allt föll på plats. Men eftersom läget inte verkar förändras så snabbt som vi hoppats och vi har en del gäster i riskgrupp (inklusive föräldrar) som vi riskerar inte kunna ha med så känns detta som det bästa av det värsta. Vi diskuterade olika scenarion igår och landade i att vi vill att vår bröllopsfest ska vara något att se fram emot, en rolig tillställning och en samling där vår familj och vänner delar glädje och kärlek. Vi vill inte sitta med avstånd och vara rädda att någon blir smittad. Vi vill inte att varken vi eller någon av våra gäster känner något obehag av att vara på plats. Och vi vill ju inte att våra gäster tackar nej för att de inte vill riskera att vistas för många på samma plats.

Vi har fått boka om till oktober 2021 vilket innebär att vi har ett helt år till på oss att planera. Den senaste tiden har jag känt att allt med bröllopet har varit en plåga, så mycket som varit ovisst och det som skulle bli en härlig tid med planering, att hänga med mina tärnor och pyssla fram dekorationer har blivit en tid med ensamhet, isolering och tråkiga besked. Nu finns tid att tänka om, ladda om, hitta inspirationen igen och framförallt glädjen i att planera livets fest!

Vigsel 2020

Det vi har bestämt är att vi kommer att ha vigseln som planerat för att få gifta oss på vårt datum. Vi kommer att ha vigseln i kyrkan som planerat, med bara närmsta familjen och brudföljet närvarande. Vad som sker efter vigseln är inte ännu bestämt, men det lutar åt att vi firar med lite tårta efteråt och att Eric och jag sedan åker iväg på en liten getaway typ hotellövernattning/spa eller liknande. Vi får helt enkelt se 🙂

Publicerat: 2020-06-24

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp