Majas Höstbröllop

Dekorationer

Stillastående

Just nu står det lite stilla i vår bröllopsplanering. Det känns som att vi har bockat av många av de stora posterna och många saker känns alldeles för tidigt att börja med. Dock känns det som att tiden rinner iväg alltför fort och snart kommer vi stå i juli och inse att vi har såååå mycket kvar haha!

Dessutom är det fullt ös fram till jul, vi har haft otroligt mycket inbokat och väldigt lite tid att sitta ner tillsammans och gå igenom saker. Jag har strötittat efter inspiration när jag har kunnat, men har haft svårt att fokusera på något speciellt. Tankarna är väldigt spridda mellan bordsdekorationer, dekorationer för lokalen, klänning, ring och framförallt hur i hela världen vi ska lyckas få ihop allt med en tydlig röd tråd genom hela dagen?!

Budget backlash

Mitt i allt så pajade även vår ena bil – ja, den som jag hade tänkt att vi skulle transportera oss i på bröllopsdagen! Så vi blev nu tvungna att skaffa en ny bil (egentligen en rolig sak men när precis alla utgifter kontrolleras för att kunna spara till bröllopet enligt budget, så var det inte en välkommen överraskning)

Framåt

Jag hoppas att tankarna kommer lossna lite i mars när vi varit på genomgång på slottet och att man då kan besluta lite mer ang exakt hur vi ska dekorera. Nu fram till jul hoppas jag att vi kan sätta oss ner och börja skissa på bordsplacering och tankarna kring det, samt börja skriva lite om varje gäst som ska stå i festhäftet.

I februari ska jag på bröllopsmässan i Malmö och då hoppas jag att tankar kring klänning och ring kanske kan komma på plats.

Nedan är lite inspirationsbilder från Pinterest som får sätta känslan för ett mysigt höstbröllop 🙂

Hur mysigt?!

Publicerat: 2019-12-04

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp