Majas Höstbröllop

Bröllopstårtan och middagen

Efter fotografering utanför kyrkan så samlades vi i församlingshemmet för att äta lite tårta. Vi hade beställt en tårta med björnbär- och vaniljfyllning och marängsmörkräm utanpå. Så gott!

Vi hade valt att placera gästerna familj för familj vid borden och det funkade bra. Det var ju bara våra familjer och tärnor och bestmen så vi var inte så många. Vi hade undanbett tal och dylikt eftersom vi vill spara det till den ”riktiga” festen, men min far höll ett litet tal och Erics mamma sa några ord och överlämnade Erics morfars vigselring till honom. Vi valde ju att ta Erics mammas flicknamn till efternamn – Sandell. Eric blir nu man nummer två att heta Eric Sandell i släkten, då hans morfar också hette Eric:)

Efter tårtan så begav vi oss för att hämta våra väskor och checka in på Grand Hotel i Lund. Där väntade en flaska champagne från mina kollegor när vi kom till rummet! Så roligt och vi blev så himla glada eftersom vi haft diskussioner med hotellet kring just det dagarna före bröllopet. Några stycken mötte upp oss på rummet för ett glas bubbel innan vi skulle vidare till MEAT, restaurangen där vi skulle äta. Vi hade bokat ett eget rum, avskilt från restaurangen med egen personal och egen bar. Perfekt i Coronatider kände vi!

Maten var helt gudomlig och vi var alla såååå nöjda efteråt! Vi hade en supertrevlig middag och även om vi bett alla att spara sina tal så ställde min ena tärna sig upp och körde en spontanare. Haha, sånt som man aldrig ska göra men det blev SÅ bra! Efter middagen var vi några som hängde en stund på Grand med brorsan som spelade flygel och vi sjöng tills vi blev tillsagda att gå upp på rummen 😛

Vi var verkligen supernöjda med dagen även om vi saknade en riktig fest. Vi kände dock att det blev så bra det kunde bli under dessa förhållandena. Nu ser vi fram emot oktober 2021!

 

 

Vår tårta <3

Det var inte så lätt!

Familjen Sandell <3

Bordsdekorationen

Mina ringar

Vigselprogrammen

Våra inbjudningskort

Känslosamt vid spontantalet 🙂

 

Publicerat: 2021-01-11

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp