Majas Höstbröllop

2020 – Året då jag gifter mig!

Mitt år

Äntligen är det 2020 – året då jag ska få gifta mig och ha mitt drömbröllop med världens bästa man! Det känns som igår när vi bestämde datum och bokade lokal fast jag inser att det snart är ett helt år sedan. Samtidigt inser jag att tiden från nu till oktober kommer gå snabbt, väldigt snabbt. På något konstigt sätt kändes det nervöst när klockan slog 00.00 på nyårsafton och vi gick in i 2020 – MITT år!

December gick ju otroligt fort. Två veckor precis innan jul försvann i ett töcken av magsjuka barn och vabbande samtidigt som man försökte avsluta jobbet inför årsskiftet. Ingenting kring bröllopet fanns ens i tankarna. Nu skulle vi ha några mysiga dagar innan jag börjar jobba den 8/1 men nu är mannen sjuk så det blir bara att försöka hålla sig flytande med två energifulla barn och två kattungar (barnens julklapp). Huset vänds upp och ner på 10 min och det känns som att jag mest springer runt och plockar undan, städar, torkar av, fixar mat och städar undan efter mat. Men måste skärpa mig på kvällarna och se till att göra något vettigt av de få timmarna man har när barnen somnat:)

Planer framåt

Januari kommer försvinna snabbt. Några lediga dagar nu innan jobbet drar igång med fullt ös. I slutet av januari ska vi på konferens i Stockholm med jobbet men i februari får jag börja på riktigt med klänningsjakt tror jag. Det börjar jag bli nervös för! Tänk om jag inte hittar min drömklänning?

I februari är det ju också Bröllopsmässan i Malmö som jag ska gå på tillsammans med mina tärnor, mamma och svärmor 🙂 Det ska bli så himla spännande! Hoppas verkligen på att man får några bra erbjudande på klänningar, ringar och annat bra.

Den röda tråden

Mitt största orosmoment just nu är hur tusan jag ska få ihop allt till en enhet. Kanske jag borde försöka få till en moodboard eller liknande så jag knyter ihop mina tankar? Vad tycker du är det viktigaste för att hela bröllopet ska kännas genomtänkt?

 

Bilderna är från Ellinge Slott. Jag åkte dit i höstas 10/10 för att se lite hur det såg ut. Det var en rätt tråkig höstdag och jag hade hoppats att det skulle vara mer rött och gult i träden. Det kan såklart vara väldigt olika från år till år men förhoppningsvis får vi en solig höstdag i år.

Publicerat: 2020-01-03

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp