Johannas bröllopsblogg

Färgtema

226 dagar kvar ♥

Dekorationer, detta är nog den roligaste kategorin för mig, jag älskar att vara kreativ och kommer därför att fixa mycket själv. Jag vill försöka göra saker i lugn och ro redan nu och även ta mycket hjälp av familj och mina brudtärnor. Det blir ju en rolig grej att göra tillsammans också.

Men för att komma fram till vilka färger som vi ville ha så tog vi hjälp av bästa Pinterest. Jag började med att spara ner alla bilder jag tyckte va fina som handlade om bröllop. Allt från dekorationer, blommor, klänningar osv. När jag sen kollade igenom mitt album med bilderna som jag sparat, så insåg jag att jag hade mitt färgtema! Bilderna jag hade valt gick fint ihop och det kändes rätt.

Dusty rose, sage green, beige och champagne. Jordigt och mysiga färger. 

Vet man inte exakt vad man är ute efter så tycker jag att det är ett smart sätt och se vad man faktiskt gillar. Vilken typ av bröllop vill vi ha? Vilka färger? Spara ner massa bilder och se om du har fångat ett gemensamt tema.

Viktor har låtit mig styra helt och hållet med denna delen, men jag vet att han älskar grönt och naturfärger, så det kändes fint att få in det. I helgen ska jag försöka styra upp en lista över vilka dekorationer jag kan börja med redan nu, så jag delar med mig av det till er senare.

En annan sak vi ska göra i helgen…… köpa min vigselring, såå kul!

Så himla fina och mysiga detaljer.

 

 

 

Publicerat: 2020-11-25

Ett svar till “Färgtema”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp