Johannas bröllopsblogg

Att hitta Klänningen

191 dagar kvar ♥

Jag kunde knappt vänta med att börja prova klänningar! Första provningen blev med min mamma, min syster, min svärmor och min sambos syster, som även är en av mina brudtärnor. Vi bokade in en brunch tillsammans på stan innan vi tog oss till Proms and weddings i Malmö.

Vi gick runt och kollade på klänningarna tillsammans först och plockade ihop ett gäng som vi tyckte va fina. Som med mycket annat gällande bröllopet så visste jag ungefär vad jag var ute efter. Samtidigt är det kul att testa något helt annat, som jag inte alls trott var min stil. Det var en fantastisk känsla att ha på sig en bröllopsklänning, det kändes så verkligt.

Jag hittade en favorit ganska snabbt, det behövdes lite justeringar, men den var nästintill perfekt. Jag brukar ta beslut väldigt fort, men denna gången ville jag känna efter ordentligt och även testa fler klänningar på andra ställen. Så vi avslutade dagen med en fantastisk klänning i tankarna och lite bubbel på stan. Underbar dag!

Några veckor senare fick jag en fantastisk överraskning. Efter en lunch på stan med min sambo och hans morbror så stannar de bilen utanför Weddingstore i Malmö. Jag ser inte ens att mina brudtärnor står där utanför, så det tar några sekunder för mig att förstå att jag ska hoppa av där. Väl inne i butiken hoppar min mamma, svärmor, min sambos mormor och vår toastmadame Elin fram. Det är bubbel, tilltugg och hela butiken för oss själva. Hur fantastiska?!

Min syster hade berättat för Bella som äger butiken i förväg ungefär vad jag är ute efter för klänning. Hon hade plockat fram 10 fantastiska klänningar som hon trodde skulle passa mig. Efter några glas bubbel tillsammans och några klänningar senare, så var vi alla överens om vilken som var favoriten. (Jag kommer såklart inte att lägga ut bilder på klänningen som det tillslut blev ;))

Jag är så tacksam för denna dagen och för alla som fixat detta för min skull, det är en dag jag kommer ha med mig för alltid.

Jag hade hittat Min klänning, Min bröllopsklänning… och den var helt perfekt!

 

Publicerat: 2020-12-30

Ett svar till “Att hitta Klänningen”

  1. Så mycket glädje och förväntan i dessa bilder! Så underbart att det börjar närma sig! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp