Ida - The Wedding Blogger

Mitt första inlägg

Hej allesammans!

Till att börja med vill jag säga att jag verkligen ser fram emot att blogga här hos fantastiska Weddingstories.se.

Detta är något helt nytt för mig och jag ska försöka dela så mycket som möjligt med er, både personligt och såklart kring vårt bröllop. Jag hoppas ni ska lära känna mig och ni får därför mer än gärna ställa mig de frågor ni vill.

Som jag berättat tidigare heter jag Ida Hansson och bor i Nacka tillsammans med min sambo Sebastian. Vi bor i en trea precis intill Stockholms skärgårds inlopp vilket är mysigt! Jag jobbar som chefsassistent på Bonnier News, där ni kanske känner igen några av våra största varumärken: Dagens Nyheter, Dagens Industri, Expressen och HD Sydsvenskan.

Mina dagar är hektiska där den ena aldrig är den andra lik. Jag assisterar två st chefer inom vår ledning. Det kan handla om allt från mötesbokningar till administration och formalia, avdelningskoordinering, praktiska förberedelser, fakturahantering och styrelsemöten, anordning av konferenser och viss projektledning. Man har helt enkelt många bollar i luften. I grund och botten är jag frisör men fick dessvärre svåra eksemproblem i samband med stress samt smärtor i rygg och nacke. Så jag slutade och började jobba inom butiksbranschen och blev efter det receptionist, som senare ledde till min tjänst jag har idag.

Jag är från mälarpärlan Västerås som ligger en dryg timme nordväst om Stockholm. Jag åker ofta hem för att hälsa på min familj och vänner. Vilket är något av det mysigaste som finns, att få komma hem och bli omhändertagen och få koppla av på ett annat sätt än man gör i sin egen stad och vardag.

Jag och Sebastian är nog vad man i USA kan kalla för high school sweethearts, då vi träffades i slutet av ettan respektive tvåan på Gymnasiet för 9 år sedan.

Vi förlovade oss 13 mars 2015 i New York och enades om att vi inte skulle gifta oss inom ett år som är det vanliga utan det var ingen stress.

Efter ungefär tre år enades vi om att 2019 blir året vi gifter oss. Även om jag gärna ville ha det tidigare än så kompromissade vi om detta. Nu när vi verkligen har insett hur mycket det är att ordna med ett bröllop så var det nog tur att jag inte fick min vilja helt igenom.

Några av ämnen som jag tänkte dela med mig till er är såklart vår förlovningsberättelse, min personlighet, värderingar och mål, planeringsstruktur och tips kring bröllopsplaneringen samt mer ingående per planeringspunkt.

Om det är något annat ni vill höra om eller tipsa mig om får ni mer än gärna höra av er till mig.

Kram!

//Ida

Publicerat: 2018-07-30

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp