Ida - The Wedding Blogger

Här går det undan…

Hej!

Nu bokstavligen flyger tiden förbi!

Jisses så trött jag är, man märker att den stora dagen närmar sig med stormsteg, alla slutdetaljer som ska ordnas med och så småningom här ska säcken knytas ihop! Men allt är såklart superroligt! Man önskar dock att alla som planerar bröllop skulle få betald tjänstledighet för att planera sin stora dag. 🙂
Just nu är det 16 dagar och 16 minuter kvar till vår bröllopsdag! Så obegripligt!

Sen sist har det som sagt hänt mycket, det är inte många grundidéer är som dom var från början- inte ens min klänning!
I november tyckte jag att det börjades kännas på riktigt när jag och mina fina brudtärnor var på besök hos Milagro på Kungsholmen för att testa klänningar. Jag som är ett stort fan av Say yes to the dress, var i himmelriket på jorden! Vet inte hur många avsnitt jag betat av och har försvarat mig med att jag sparar så mycket tid i att scouta vad jag vill ha. Ändå var det sjukt svårt och det blev något helt annat än vad som var tänkt. Att få stå där i centrum, på en pidestal, i ett rum fullt med vita princessklänningar och att få dela den stunden med dina bästa vänner över ett glas bubbel var som en dröm!
Och ja, jag fick även några tårar när ”rätt” klänning kom fram. 😉

Men! Jag köpte ju ingen klänning där utan hade från början bestämt att en superduktig tjej som heter Helen och som är från min hemstad Västerås skulle få sy upp min klänning. Vi träffades redan i augusti har jag för mig för att prata och jobba fram något. Vi enades då om en slank och figursydd spetsdröm, men var överens om att jag skulle gå iväg och prova klänningar för att känna mig fram helt enkelt. Och tur var väl det. Efter besöket hos Milagro blev det helt och hållet något annat som nu sytts upp. Och nu är den i stort sätt klar!
Som ett sidoprojekt så syr jag tillsammans med min mormor upp min ”festklänning” som jag ska ha efter middagen. Jag har nämligen valt att byta för att kunna röra mig bättre och att inte ha sönder min fina brudklänning för mycket utan jag vill behålla den i så gott skick som möjligt. Att sedan sy en klänning till min bröllopsdag tillsammans med min kära mormor är något visst och fantastiskt härligt!<3

Så mitt råd till alla er brudar, gå och testa klänningar och researcha innan med några avsnitt av Say yes to the dress!
Även ett perfekt sätt att dra igång hela kalaset och förberedelserna! Jag fick en hemmagjord brunch innan vi drog iväg så vi verkligen hittade rätt stämning. Och efteråt så gick vi och tog ett glas vin och hade det hur trevligt som helst.

Vi hörs snart igen med mer bröllopstankar!
Kram,
I

Publicerat: 2019-05-15

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp