Ida - The Wedding Blogger

Finaste dagen att blicka tillbaka på!

Hej alla fina!
Nu var det ett bra tag sen jag gjorde ett inlägg här hos er.
Och så mycket har hänt sen dess kan jag säga!

Vi hade en alldeles fantastisk sommar med nära och kära med fantastiska häng varje helg! Semester inleddes sedan starkt med en weekend på Gotland med min kusin Elin och hennes Birk. Vi hyrde ett supermysigt (men kallt och ibland lite kusligt..) stenhus strax söder om Visby. Sedan gjorde vi minst sagt öjn på tre dagar med allt ifrån mysiga promenader i Visby, lunchtur till Bungenäs Kalklada och mysig dag med strandhäng, middag och raukmys på Fårö! Svensk sommar!

Kort efter det drog vi till Spanien för 3,5 veckas sol, bad, kompishäng och honeymoon nr 1. Först kom vi ner till Jessica, Nicke och Lucas Torrevieja. Jessica som gjorde en fantastisk insats med Fredrik som toastmasterpar på vår dag. Underbara dagar i lugnt tempo med massa skratt!

Därefter hyrde vi en bil och tog oss ner till Marbellatrakten och Benalmadena där jag och min man checkade in på helt nyrenoverade Palladium Hotel. Underbart fint och mysigt hotell där vi unnade oss en fin svit och tog hand om varandra en hel vecka. Vi solade, åt god mat, tränade och mös med fin utsikt och kortspel blandat med livemusik och hotellets takbar. Det var en helt underbar vecka! <3
När jag säger honeymoon nr 1 är det för att vi har en ambition att ta oss på en längre honeymoon bara vi två, men inget är spikat än. Så då finns det något att se fram emot!

Dom sista 10 dagarna spenderades med våra vänner Adam och Frida i Marbella. Med ett grymt bra schema blev det mycket sightseeing till superhärliga smultronställen runt om i trakten, Även sol, bad och shopping så klart men framförallt gav dom oss en himla fin bröllopspresent som vi avnjöt allesammans. Det var att spendera en hel dag på beach club La Reserva i Sotogrande. Ett fantastisk ställe som jag varmt kan rekommendera! Ett riktigt guldkorn och vi levde som kungar!

Så att summera det hela kan jag bara säga att vi är så bortskämda med så fina vänner och familjer. 🙂 <3 Vad vore livet utan alla er?

 

 
 
 
 

Och nu har det hunnit blivit oktober (!?) och vi har flyttat in i vårt nya hus precis intill Krägga Herrgård. Wow, vilken ynnest det är att få bo på landet och i en så mysig miljö. Och min största utmaning är att komma över min mörkerrädsla som gjort sig påmind både en och två gånger.. Men det blir bättre. 🙂

Visst blir man dessutom påmind titt som tätt om den bästa dagen i livet hittills den 1 juni, när man bor granne med stället där allt hände!
Helgen som gick i rekordfart och som var fylld med kärlek och glädje. Jag skulle göra om det alla gånger!
Det är såklart något alldeles speciellt att få ha alla sina nära och kära samlade samtidigt som är där för att fira er 10-åriga kärlek och ge er den största möjliga egoboost. Alla fina tal, allas härliga inställningar, festen dagen, ja allt!!! Kan inte ens förklara allt på ett begripligt sätt och jag dröjer mig gärna tillbaka.

Jag har ju lovat bilder, så här kommer ett urval som underbara Prima foto har förevigat. <3
Så ska jag verkligen försöka återkomma inom kort med dagen i sin helhet.

Kram på er!

Publicerat: 2019-10-20

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp