Ida - The Wedding Blogger

Back to reality

Hej på er!

Här sitter jag i fåtöljen och har precis avnjutit min sista kväll på semestern för i år.. Usch vilken ångest, den som har verkligen legat och grott de sista veckorna..
Men jag avslutade det verkligen på bästa sätt med att se lite morden i midsommer! 🙂

Jag har som sagt haft semester sedan midsommar, så det känns extremt konstigt att nu gå tillbaka och jobba efter dessa fantastiska veckor med familj och vänner där man knappt blivit störd av jobb.
Vi började med 10 härliga dagar i Frankrike- Sankt Paul med Sebbes familj. Vi bodde i en fantastisk villa med pool där vi lagade god mat, såg på fotbolls-VM och bara slappade.

Efter det tog vi några dagar i Stockholm och Västerås, för att bl.a. fira min bästa vän Jessica som fyllde år samma dag som Sverige spelade kvartsfinal mot England. Direkt efter matchen så gick vi hem till henne för lite festligheter. Hon hade fixat så fint och vi var ett superhärligt gäng som spenderade kvällen ihop!

Därefter gick bilen upp till Sebbes familjs landställe uppe i Värmland, där vi har spenderat lite mer än tre veckor. Vi har tagit det riktigt lugnt och verkligen slappnat av, ätit god mat och såklart solat och badat i massor!

  

Det har verkligen varit en fantastisk sommar! Och vilket väder!? Som verkligen håller i sig. Vilket märks ordentligt i lägenheten nu… Och som alla vet är ju fläktarna totalt utsålda. Hittade en liten liten bordsfläkt på Biltema igår, och tänkte att det kan ju inte bli sämre. Så nu har vi en varsin miniatyrfläkt på respektive nattduksbord.

 

 

Så nu ska jag ta en svalkande dusch och sedan gå och lägga mig.

Vi hörs snart igen! Har börjat skriva lite på min förlovningsstory som ni ska få höra snart. 🙂
Kram

//i

Publicerat: 2018-07-31

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp